Οι Σκοπιανοί θέλουν αίμα: Ίδρυσαν το «Μακεδονικό Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο» – Εξαπολύουν πόλεμο κατά Ζάεφ & Ελλάδας!





Επικίνδυνες εξελίξεις λαμβάνουν χώρα στα Σκόπια αλλά και σε Καναδά, από τους Σκοπιανούς εθνικιστές που δεν αποδέχονται την συμφωνία των Πρεσπών, και ιδρύουν εθνικιστικές οργανώσεις για την «απελευθέρωση» της «Μακεδονίας του Αιγαίου» και του «μακεδονικού λαού», σε ένα πραγματικό πλέον κρεσέντο αλυτρωτισμού.



Συγκεκριμένα το αποκαλούμενο «Μακεδονικό Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο» καλεί όλα τα κόμματα στο κρατίδιο των Σκοπίων και όλους τους πολίτες να σταθούν μαζί με τον «μακεδονικό λαό» και τους υπογράφοντες σε όλα τα αιτήματα από το Μακεδονικό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Μακεδονίας!

«Η Μακεδονία στους Μακεδόνες!

Δεδομένου ότι οι παράνομες κυβερνητικές αρχές που δρουν αντι-μακεδονικά, αντιπροσωπεύοντας την μειοψηφία για λογαριασμό ενός (Ζ.Ζάεφ), ψήφισαν την μετονομασία της χώρας σε Βόρεια Μακεδονία.

Όλα αυτά «παρότι η πλειοψηφία των πολιτών της πΓΔΜ δεν ψήφισε ούτε αναγνώρισε, ούτε αποδέχθηκε το όνομα αυτό, έχοντας αμέτρητες φορές απευθύνει αιτιολογημένα και με διάφορους τρόπους και επίσημες καταγγελίες, ότι η νυν κυβέρνηση ασκεί πλήρως αντι-μακεδονική πολιτική».




Τώρα με αυθεντικά πατριωτικές πρωτοβουλίες, κλήσεις, αιτήσεις, δηλώσεις, αποφάσεις, αναφορές, καταγγελίες, διαμαρτυρίες, πορείες, μποϊκοτάζ, αντίσταση, ανυπακοή, δράση εντός του χώρου της άμυνας, θεωρεί ως αναφαίρετο δικαίωμά, την αυτοδιάθεση της χώρας ως προς το όνομα, που διασφαλίζεται από το Σύνταγμα, το ψήφισμα του ΟΗΕ του 1948, την Σύμβαση της Βιέννης και άλλες διεθνείς συμφωνίες / συμβάσεις και το διεθνές δίκαιο, του οποίου έχει υπογράψει η Δημοκρατία της Μακεδονίας.

Όταν η αδικία, οι παραβιάσεις στα ανθρώπινα δικαιώματα που είναι εγγυημένα σε όλους τους λαούς και τον Μακεδονικό, γίνεται νόμος, όταν νομικά, ιστορικά έχουμε διαγραφή του μακεδονικού κράτους, τότε ετοιμάζουμε ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ιστορικό μας καθήκον!



Διακηρύσσουμε και αποστέλλουμε στα ανώτερα επίπεδα εξουσίας στη χώρα αλλά και διεθνώς, ότι η φωνή και η βούληση του μακεδονικού λαού δεν εκφράζεται ποτέ μέσω υπογραφών σε συμφωνίες και συνδέει, ενώνει τις πρωτοβουλίες πολιτών για αυτοάμυνα για την διαφύλαξη της κυριαρχίας του μακεδονικού κράτους (με όλα τα χαρακτηριστικά), διαφυλάσσοντας και την ελευθερία από τη δικτατορία της νυν παράνομης κυβέρνησης Ζάεφ:
Δεν παραδεχόμαστε παράνομες ενέργειες και τις αποφάσεις της παράνομης κυβερνητικής δύναμης κατοχής και της δικτατορίας Ζάεφ, με τις συνταγματικές τροποποιήσεις, προκειμένου να αλλάξει το συνταγματικό όνομα της Δημοκρατίας της Μακεδονίας!
Δεν αναγνωρίζουμε την παράνομη και αθέμιτη μετατροπή της χώρας σε «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» και κάθε νομικό όρος ή ΕΜΠΟΡΙΑ στο όνομα αυτό θα είναι άκυρη!
Όλα τα κυριαρχικά δικαιώματα του Μακεδονικού κυρίαρχου λαού στις τάξεις του οποίου υπάρχει η οργάνωση Μακεδονικό Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο (MAKEDONSKI_NARODNOOSLOBODITELEN_FRONT) θα φροντίσουμε να τα κάνουμε πράξη, για την απελευθέρωση από την κατοχή της υπάρχουσας δικτατορίας, που είναι παράνομη, αντι-μακεδονική, και βανδαλίζει το μακεδονικό έθνος!!!
Το σύνολο της επικράτειας της Δημοκρατίας της Μακεδονίας και το μακεδονικό έθνος έχει πιστούς πολίτες και μειονότητες που ζουν σε αυτό αλλά και έξω από αυτό σε άλλες χώρες, και αυτοί απαιτούν μακεδονική ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ!

Εκείνοι που δεν θα αποδεχθούν την τελευταία κραυγή για την απελευθέρωση του μακεδονικού λαού και του κράτους θα είναι συνεργοί των καταληψιών της κυβέρνησης Ζάεφ και θα υποστούν τις επιπτώσεις», καταλήγει η ανακοίνωση.


Από ότι φαίνεται οι Σκοπιανοί εθνικιστές, πιθανόν με έξωθεν βοήθεια, ετοιμάζουν νέο γύρο αντιπαράθεσης με το καθεστώς Ζάεφ και την δύση, διότι όπως προαναφέραμε, τα αμερικανικά και ρωσικά συμφέροντα στην περιοχή είναι τεράστια και κάποια στιγμή θα συγκρουστούν.

Υπενθυμίζουμε ότι και ο διοικητής των αμερικανικών δυνάμεων στην Ευρώπη, στρατηγός Curtis M. Scaparrotti έκρουσε καταρχήν τον κώδωνα του κινδύνου μιλώντας για «πολύ εύθραυστη κατάσταση ασφαλείας στα Βαλκάνια», ενεργοποιώντας μέσα στα σχέδια αυτά φυσικά και την Ελλάδα, ειδικά το λιμάνι της Θεσ/νικης για όσα φανερά ή μυστικά διαδραματίζονται σε περιοχές άνω των βόρειων ελληνικών συνόρων μας.

«Η κατάσταση ασφαλείας στα Βαλκάνια είναι πολύ εύθραυστη και οι βαλκανικές χώρες είναι οι κύριοι στόχοι μιας κακοήθους επιρροής της Ρωσίας», δήλωσε ο διοικητής των αμερικανικών δυνάμεων στην Ευρώπη, στρατηγός Curtis Μ Scaparrotti, κατά την κατάθεσή του ενώπιον της επιτροπής της Γερουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων ΗΠΑ.

Το ίδιο έχουν δηλώσει και ο Ρώσος πρόεδρος και ο πρωθυπουργός για την περιοχή, στην οποία θα έχουμε γεγονότα.

Έτσι εκτιμάται ότι οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές το επόμενο διάστημα, και αυτό είναι σχεδόν σίγουρο για το κρατίδιο των Σκοπίων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του