Ποιοι προσπαθούν να κλείσουν την Γενική Ταχυδρομική;


Η διαπλοκή αποθρασύνθηκε

Τις τελευταίες ημέρες εκδηλώθηκε και βρίσκεται σε εξέλιξη μια άθλια επίθεση κατά της Γενικής Ταχυδρομικής που όσο κι αν οι εμπνευστές της προσπαθούν να την κρύψουν κάτω από νομιμοφανείς τυπικότητες φωνάζει από μακριά ότι κάποιοι κάπου έλαβαν την απόφαση να κλείσουν τη Γενική Ταχυδρομική.  Εκ των πραγμάτων οι κάποιοι είναι εκείνοι που έχουν άμεσο οικονομικό συμφέρον από το κλείσιμο της Γενικής Ταχυδρομικής και οι διαπλεκόμενοι με αυτούς ανώτεροι κρατικοί λειτουργοί (τρωκτικά κατά τα άλλα ταγμένα να υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον).

Διαβάζοντας κανείς προσεχτικά το υπόμνημα που κατατέθηκε σήμερα στην Δ.Ο.Υ. ΦΑΕΕ Πειραιά (συνάπτεται) καταλαβαίνει ακριβώς περί τίνος και τείνων πρόκειται. Καταλαβαίνει ότι έχει να κάνει με χοντροκομμένη αλητεία λευκών κολάρων.

Ας πληροφορηθούν λοιπόν οι διαπλεκόμενοι ότι η Γενική Ταχυδρομική δεν πρόκειται να κλείσει. Χάνουν τον καιρό τους με το να ασχολούνται συνέχεια μαζί της αντί να κάνουν καμιά σοβαρή και παραγωγική δουλειά.


Οι διαπλεκόμενοι «επιχειρηματίες» έχουν βρει σήμερα την καλύτερη τους ευκαιρία. Από τη μια απαιτούν από την τρόικα των δανειστών να λάβει μέτρα μείωσης των μισθών στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα σε όρια πείνας και από την άλλη προσπαθούν να εξουθενώσουν κάθε πιθανό αντίπαλό  τους προκειμένου να καταβροχθίσουν ανενόχλητοι αντί πινακίου φακής τις δημόσιες επιχειρήσεις και τη δημόσια περιουσία   στην περίπτωσή μας τα ΕΛΤΑ.  Εμείς δεν θα τους βοηθήσουμε
Η Γενική Ταχυδρομική συνεχίζει να λειτουργεί και θα συνεχίσει κάτω από τις οποιεσδήποτε συνθήκες λαμβάνοντας όλα εκείνα τα μέτρα που κρίνονται ή θα κριθούν αναγκαία προκειμένου να διασφαλιστούν τα συμφέροντα 2500 ανθρώπων που βιοπορίζονται κάτω από τα σήματά της καθώς και των πελατών της που την στηρίζουν  για τις ποιοτικές υπηρεσίες που τους παρέχει και την έχουν αναδείξει σε κορυφαία επιχείρηση ταχυμεταφορών μεταξύ όλων των εγχώριων και ξένων που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά.

Αθήνα , Δευτέρα 22/10/2012

Τ. Βαρζακάκος

Έπεται το υπόμνημα που η διοίκηση της Γενικής Ταχυδρομικής  κατέθεσε σήμερα στην ΦΑΕΕ Πειραιά με δέσμευση ευρύτατης κοινοποίησης (συμπεριλαμβάνονται εργαζόμενοι, συνεργάτες και πελάτες).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του