ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ: Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Με την παρούσα σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα πραγματοποιηθεί την 29η Οκτωβρίου 2012, ημέρα Δευτέρα ώρα 11.00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:
1. Γνωμοδότηση στη δημοσίευση τροποποίησης ρυμοτομικού σχεδίου Λιβαδειάς στο Ο.Τ. 460 στην οδό Αισχύλου 10 στην ιδιοκτησία Χάνιου Παναγιώτη – Χάνιου Χρήστου σε συμμόρφωση με την με την 89/2010 απόφαση του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Λιβαδειάς.
2. Αναγνώριση οδού ως κοινόχρηστη αγροτική προ του έτους 1923.
3. Προέγκριση ΄Ιδρυσης Καταστήματος «ΚΑΦΕ ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ» της κ. ΄Αλτη Ευδοκίας του Αριστείδη.
4. Προέγκριση Ίδρυσης Καταστήματος «ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟ» του κ. Μαριδάκη Αθανασίου του Αντωνίου.
5. Υποβολή της αριθ. 6/2012 απόφασης Τοπικής Κοινότητας Αγ. ΄Αννας Δήμου Λεβαδέων με τίτλο : «Ρυθμίσεις για την ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία στην Τοπική Κοινότητα Αγίας ΄Αννας.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του