Μαλλιά κουβάρια έγιναν την Παρασκευή στη Δ.Κ. Βαγίων



Μαλλιά κουβάρια έγιναν την Παρασκευή το απόγευμα όταν το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Βαγίων , Θοδωρής Θεοδώρου, ζήτησε από τον Πρόεδρο της Δ.Κ. Βαγίων κου Γ. Τσέλλου να παραιτηθεί από Πρόεδρος όπως είχανε συμφωνήσει και να αναλάβει ο κ. Θεοδώρου. Τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος και αφού στόλισε με διάφορα «γαλλικά» τον κ. Θεοδώρου, τον παράτρεψε  να σταματήσει να μιλάει γιατί αυτός κάνει κουμάντο. Τότε ο κ. Θεοδώρου με έντονο ύφος απευθυνόμενος στον Δήμαρχο του υπενθύμισε ότι «εμείς σε κάναμε Δήμαρχο και αγωνιστήκαμε για να κερδίσει ο συνδυασμός τις εκλογές, τι είναι αυτά που μας λες τώρα, δεν είμαστε στον στρατό να διατάζεις!». Κάποιος εκ των συγκεντρωμένων ψιθύρισε: «Άστα ρε Θοδωρή, αυτά είναι ψιλά γράμματα, όταν βγαίνουν Δήμαρχοι η αλαζονεία της εξουσίας δεν τους επιτρέπει να βλέπουν χαμηλά».

Μετά εξέδωσαν το ακόλουθο Δελτίο Τύπου και προσπαθούν να πείσουν ότι όλα είναι μέλι – γάλα.
Ο κόσμος όμως των Βαγίων γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει και δεν πείθετε……….
Τώρα αν στο Δελτίο Τύπου διαβάζετε λέξη για ό,τι πραγματικά συνέβη πέστε  το και σε μας….

Ενημερωτική Συνάντηση Δημάρχου Θηβαίων με εκπροσώπους της Δ.Κ. Βαγίων


Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, επιθυμώντας την αγαστή συνεργασία με όλα τα μέλη των Τοπικών Συμβουλίων των Κοινοτήτων του Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων για την καλύτερη λειτουργία του Δήμου και την εξυπηρέτηση των δημοτών, έχει προγραμματίσει μια σειρά επισκέψεων στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου.
Στο πλαίσιο αυτό, το απόγευμα της Παρασκευής επισκέφτηκε την Δ.Κ. Βαγίων, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αθανάσιος Κοκοντίνης, ο Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Βαγίων Παναγιώτης Τσαραμπάρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σωτήρης Δρένιος, Αικατερίνη Χατζίνα και Δημήτρης Μπατσούλης, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Βαγίων Γιώργος Τσέλλος, ο Αντιπρόεδρος Θεόδωρος Θεοδώρου και οι Τοπικοί Σύμβουλοι Ευάγγελος Παπαλουκάς και Βασίλειος Αγγελίνας.
Ο Δήμαρχος Θηβαίων τους ενημέρωσε αναλυτικά για τα οικονομικά θέματα που απασχολούν το Δήμο και για τα έργα που έχουν προγραμματιστεί στην περιοχή τους και γενικότερα για όλα τα έργα του Δήμου.
Παράλληλα ζήτησε από τον κάθε ένα ξεχωριστά  να αναφέρει τα προβλήματα που έχουν εντοπίσει για να σχηματίσει καλύτερη εικόνα για τις ανάγκες της περιοχής. Έγινε καταγραφή αυτών προκειμένου να προγραμματιστούν στο μέλλον για την επίλυσή τους, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πάντα στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων του Δήμου.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του