[Συστήνεται ειδική ομάδα κατά της ρατσιστικής βίας] Συστήνεται ειδική ομάδα κατά της ρατσιστικής βίας

 Σύσταση εξειδικευμένων υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, σε ολόκληρη τη χώρα, προβλέπει το σχέδιο για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας, που παρουσίασε το μεσημέρι ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας.



Στον σχεδιασμό περιλαμβάνεται η δημιουργία τμημάτων αντιμετώπισης της ρατσιστικής βίας, αρχικά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και κατόπιν σε όλη την επικράτεια, καθώς και η λειτουργία τηλεφωνικής γραμμής για την υποβολή καταγγελιών για ρατσιστικά κρούσματα, ανακοίνωσε ο κ. Δένδιας, επισημαίνοντας ότι «η χώρα δεν στερείται νομικού οπλοστασίου όσον αφορά τη ρατσιστική βία».

Σχετικά με την πρόθεσή του να υποβάλει μήνυση στη βρετανική εφημερίδα Guardian, η οποία δημοσίευσε άρθρο για βασανιστήρια σε κρατούμενους στη ΓΑΔΑ, ο υπουργός τόνισε ότι η υπόθεση εξετάζεται από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.

Πηγή: http://www.zougla.gr

Σημ: (Αντί να συστήνετε ομάδες κατά του ρατσισμού, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΑ "ΘΥΜΑΤΑ" ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝOΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ; ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ).



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του