Δεύτερη Συνεδρίαση για το Περιφερειακό Συμβούλιο Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης


Συνεδρίασε στην Έδρα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, στη Λάρισα, υπό την προεδρία της Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, κ. Καλλιόπης Γερακούδη, το Περιφερειακό Συμβούλιο Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης.
Το Περιφερειακό Συμβούλιο Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης (ΠΕΣΠΑ) στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, συγκροτήθηκε με το άρθρο 13 παρ. 2 του Ν. 4014/2011 και αντικείμενο τους είναι η παροχή γνώμης σε περίπτωση παράλειψης ή έκδοσης αντικρουόμενων γνωμοδοτήσεων από τις αρμόδιες υπηρεσίες ή επί οποιουδήποτε...
άλλου ζητήματος σχετικού με τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις έργων και δραστηριοτήτων της υποκατηγορίας Α2  που ανακύπτει μετά το πέρας των διαδικασιών γνωμοδοτήσεων και δημόσιας διαβούλευσης.
Στη Συνεδρίαση εκτός της κ. Γερακούδη, παρέστησαν τα μέλη κ. Οικονόμου Αθανάσιος (Γ. Δντης Χωροταξικής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής Α.Δ.Θ.ΣΤ.Ε.), κ. Μέγας Κων/νος (Προϊστάμενος Γ.Δ. Αναπτυξιακού Προγρ. Περιβάλλοντος & Υποδομών Περιφέρειας Θεσσαλίας), κ. Κουτριντζές Βάιος (Προϊστάμενος Δ/νσης ΠΕΧΩΘ), κ. Σουλιώτης Γρηγόριος (Προϊστάμενος Δ/νσης Υδάτων Θεσσαλίας), κ. Τσιμπλούλης Ιωάννης (κ. Προϊστάμενος Δ/νσης Αγροτικών Υποθέσεων), κ. Σκάρπας Θεόδωρος (Προϊστάμενος Δ/νσης Ανάπτυξης ΠΕ Λάρισας), κα Σδρόλια Σταυρούλα  (Αναπληρώτρια Προϊσταμένη 7ης Ε.Β.Α.)
Στην δεύτερη του συνεδρίαση το ΠΕΣΠΑ ασχολήθηκε με :
1. Την έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων (Ε.Π.Ο.) για υδρευτική γεώτρηση ΔΗΜΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ (Εικοσάρια, ΤΚ Ριζόμυλου). Η εισήγηση έγινε ομόφωνα δεκτή.
2. Την έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων ( Ε.Π.Ο.) για το "ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ" (400 κλίνες, επί της οδού Πολυμέρη 140, Άναυρος Βόλου, Δ. Βόλου, ΠΕ Μαγνησίας). Η εισήγηση έγινε ομόφωνα δεκτή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του