ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ – ΕΦΗΒΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΕΥΒΟΙΑΣ (Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε): «Α.Σ. “ΑΡΗΣ” ΘΗΒΑΣ: Με το δεξί… και στην έδρα του»


Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ: Α.Σ. “ΑΡΗΣ” ΘΗΒΑΣ – Γ.Σ. “ΕΣΠΕΡΟΣ” ΛΑΜΙΑΣ 74-63
ΕΦΗΒΩΝ Β’ ΟΜΙΛΟΣ: Α.Μ.Σ. “ΚΥΝΟΣ” ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ - Α.Σ. “ΑΡΗΣ” ΘΗΒΑΣ 36-63

Με νίκη συνεχίζει τη φετινή του πορεία στο πρωτάθλημα ανδρών Α’ ΕΣΚΑΣΕ ο “Άρης” Θήβας. Στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος που έγινε το Σάββατο 20/10 στο κλειστό της Θήβας, η Θηβαϊκή ομάδα νίκησε καθαρά και δίκαια τον “Έσπερο” Λαμίας με σκορ 74-63.
Το παραπάνω αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εξέλιξη του.....
αγώνα, αφού οι παίκτες του “Άρη” έχασαν παρά πολλές ευκαιρίες ενώ η αντίπαλη ομάδα απείλησε μόνο στο δεύτερο δεκάλεπτο.
Η πολύ καλή άμυνα και οι αιφνιδιασμοί που είναι και τα βασικά όπλα της ομάδας του “Άρη” έδωσαν αυτή τη πολύτιμη νίκη. Θα πρέπει εδώ να τονίσουμε ότι η ομάδα της Λαμίας τη περίοδο 2011-12, αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική κατηγορία και έχει στη σύνθεση της παίκτες πολύ έμπειρους παίκτες που έχουν αγωνιστεί στην Α1 και Α2.
Σύνθεση: (προπ. Σ. ΓΕΡΜΑΝΟΣ) ΧΑΡΑΤΣΗΣ Α. 24π. (1τρ.), ΚΑΝΙΝΗΣ Ι. 2π., ΚΟΥΤΣΟΒΑΣΙΛΗΣ Ι. 14π., ΣΚΥΡΙΑΝΟΣ Ν. 1π., ΜΠΡΑΤΣΙΩΤΗΣ Θ. 4π., ΚΑΡΑΜΑΓΚΙΩΛΗΣ Π. 2π., ΚΟΥΜΠΕΣ Ε. 8π. (2τρ.), ΛΙΑΜΠΟΤΗΣ Α. 11π., ΚΛΟΥΡΑΣ Π. 7π., ΤΖΑΒΑΡΑΣ Ν., ΦΟΥΣΤΕΡΗΣ Δ., ΚΑΡΑΜΠΙΤΣΑΚΟΣ Α.
Τα δεκάλεπτα: 15-9, 18-21, 16-14, 15-19.
Διαιτητές οι: Μπλέτσας Γ., Χριστοδούλου Γ.
Τη Κυριακή 21/10, στο κλειστό γήπεδο των  Λιβανατών, η ομάδα του “Άρη” Θήβας, πρωταθλήτρια εφήβων 2011-12, αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα του Α.Μ.Σ. “Κύνος” Λιβανατών για το πρωτάθλημα εφήβων περ. Στ. Ελλάδας, την  οποία και νίκησε με συνοπτικές διαδικασίες και με σκορ 63-36.
Σύνθεση: (προπ. Σ. ΓΕΡΜΑΝΟΣ) ΚΑΣΑΪ Σ. 6π., ΦΙΛΙΠΠΟΥ Δ. 2π., ΚΑΝΙΝΗΣ Ι. 4π., ΣΚΥΡΙΑΝΟΣ Ν. 15π., ΜΑΝΩΛΗΣ Α. 8π., ΚΟΥΜΠΕΣ Ε. 20π., ΠΑΓΩΝΗΣ Ι. 6π., ΤΣΟΜΠΑΝΕΛΗΣ Γ. 2Π., ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΣΤ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του