Τα "έχωσε" ο Κασιδιάρης στη Βουλή σε Βενιζέλο και Παπακωνσαντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ.


Αντιδράσεις προκάλεσε η ομιλία του βουλευτή και εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη στη Βουλή, που αναφερόταν στη λίστα Λαγκάρντ.

«Βενιζέλος και Παπακωνσταντίνου κάνουν τις μωρές παρθένες. Δεν έχει βρεθεί ένας εισαγγελέας; Το ίδιο και για τους πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Διώτη και Καπελέρη…», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Κασιδιάρης και διερωτήθη «γιατί δεν ζητάτε την λίστα από τους Γάλλους;» για να πάρει την απάντηση από τον υπουργό Αιγίου Κ. Μουσουρούλη ο,τι έχει ήδη ζητηθεί.

«Η λίστα έπρεπε να έρθει πετώντας... Ποιός καλύπτει τους κλέφτες; Έπρεπε να είναι στη Δικαιοσύνη! Όλο το σύστημα που σιτίζετε υπάρχει σε αυτή τη λίστα!» απάντησε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Στη συνέχεια ανεβάζοντας τον τόνο της φωνής του είπε: «Μας λέτε φασίστες και ναζί, αλλά εμείς έχουμε καθαρά χέρια. Ο σκοπός είναι να κρυφτεί η αλήθεια, ότι έχουμε καθαρά χέρια. Έχουμε εντιμότητα και καθήκον να επιβάλλουμε με κάθε νόμιμο μέσο την κάθαρση».

Σε ειρωνικό ύφος συνέχισε: «Έχετε διαλύσει τους τοκογλύφους της Τρόικας και δεν καθάρισε ο ψηλός… 1.90 ο Σαμαράς, ή ο Βενιζέλος που έχει αυτό το ειδικό βάρος αλλά ο Φώτιος Φανούρης Κουβέλης που διέλυσε τους Τροϊκανούς»…

Περισσότερα στο: 
http://www.zougla.gr/politiki/article/ta-ironika-sxolia-tou-kasidiari-pou-ksesikosan-ti-vouli

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του