Ο καιρός σήμερα

Γενικά αίθριος καιρός σχεδόν σε όλη τη χώρα. Τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Από το μεσημέρι στα δυτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
Στην Αττική , ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Από το βράδυ θα αναπτυχθούν σταδιακά αραιές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς κελσίου.
Γενικά αίθριος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, ενώ από το βράδυ θα αναπτυχθούν σταδιακά αραιές νεφώσεις. Το θερμόμετρο θα δείχνει από 12 έως 23 βαθμούς κελσίου.
Αναλυτική πρόγνωση 
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Από το βράδυ θα αναπτυχθούν σταδιακά αραιές νεφώσεις.
Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Από το μεσημέρι νότιων διευθύνσεων 3 με 4 και στα νότια πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 9 έως 26 βαθμούς κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Από το βράδυ και από τα δυτικά θα αναπτυχθούν σταδιακά αραιές νεφώσεις.
Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ που από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: από 9 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία από 1 έως 20 βαθμούς κελσίου.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: λίγες τοπικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά από το μεσημέρι θα αυξηθούν και τη νύχτα είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ που από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: από 15 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο από 5 έως 20 βαθμούς κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις στα νότια.
Ανεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Από το μεσημέρι θα στραφούν σταδιακά σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 3 με 4 και στα δυτικά τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 16 έως 24 βαθμούς κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα νότια.
Ανεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ που από το μεσημέρι στα βόρεια στρέφονται σε νότιους νοτιοδυτικούς με την ιδία ένταση. Θερμοκρασία: από 17 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του