Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για εκβίαση σε βάρος 64χρονης ημεδαπής στη Θήβα


Συνελήφθησαν, στις (29-12-2012) το απόγευμα στη Θήβα Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, μία 22χρονη και ένας 18χρονος, υπήκοοι Αλβανίας, κατηγορούμενοι για εκβίαση σε βάρος 64χρονης ημεδαπής.
Ειδικότερα, όπως κατήγγειλε η 64χρονη στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, άγνωστο άτομο, αρχικά ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της και με διάφορες απειλές για επικείμενο κίνδυνο τόσο της ζωής της, όσο και συγγενικών της προσώπων απαίτησε το χρηματικό ποσό των (20.000) ευρώ, με το πρόσχημα ότι ήταν χρέος του θανόντα αδερφού της.
Στη συνέχεια η 64χρονη, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, χθες το βράδυ, παρέδωσε στους δύο δράστες έναν φάκελο με το χρηματικό ποσό, με αποτέλεσμα αυτοί να συλληφθούν επ’ αυτοφώρω από τους αστυνομικούς που είχαν θέσει την οικία της σε διακριτική παρακολούθηση.
Από τον αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή των δύο δραστών τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα τα οποία και κατασχέθηκαν.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του