ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ.


Προς το Περιφερειακό Συμβούλιο.
 Α. Καταδικάζουμε απερίφραστα και καταγγέλλουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την παραβίαση της απόφασης του περιφερειακού συμβουλίου, σχετικά με την άρνηση εφαρμογής της κυβερνητικής απόφασης που μιλάει για απολύσεις. Για να μην σταλούν ονομαστικές καταστάσεις και για να μην υπογραφούν διαπιστωτικές πράξεις διαθεσιμότητας.
Η συγκεκριμένη κυβερνητική απόφαση αποτελεί εφαρμογή μνημονιακών κατευθύνσεων για απολύσεις στον δημόσιο τομέα και τους ΟΤΑ, που δεν σταματούν στους ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου εργαζομένους αλλά κλιμακώνονται και σε άλλες κατηγορίες εργαζομένων μέσα στην επόμενη διετία. Δεν αντιμετωπίζεται σε ατομική βάση και με νομικίστικα τερτίπια.
Β. Καταδικάζουμε σαν πολιτικά απαράδεκτη και καταγγέλλουμε την  έλλειψη ουσιαστικής αντίδρασης στην ψήφιση του αντιλαϊκού κρατικού προϋπολογισμού που επιβλήθηκε από την Ε.Ε και το Δ.Ν.Τ και καταδικάζει στην ανέχεια την φτώχεια και τον μαρασμό τους ΟΤΑ. Καταδικάζουμε....
απερίφραστα την  καθιέρωση της επιτροπείας που καταργεί και τα τελευταία ψήγματα αυτοτέλειας στην λειτουργία τους.
Η εξαιρετικά μεγάλη περικοπή των πιστώσεων μας οδηγεί σε απόγνωση. Μας υποχρεώνει να κάνουμε πολύ λιγότερα από όσα πρέπει και να μην παρέχουμε τις αναγκαίες υπηρεσίες στον λαό. Μας εξωθεί στην λογική της ανταποδοτικότητας και των ιδιωτικοποιήσεων. Στις συμπράξεις με το μεγάλο ιδιωτικό κεφάλαιο, στην καθιέρωση των ιδιωτικό-οικονομικών χαρακτηριστικών στην λειτουργία μας και φυσικά στην εμπορευματοποίηση των κοινωνικά αναγκαίων υπηρεσιών που πρέπει να παρέχουμε.
Για όλα αυτά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ενημερώσουμε τον λαό και φυσικά να τον κινητοποιήσουμε  ώστε να διεκδικήσει αποτελεσματικά ότι δικαιούται και του ανήκουν.
Τον καλούμε να επαγρυπνεί.

                                                    ΧΡΟΝΑΣ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
                                        ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ
                                      ΝΤΟΥΡΟΥ  ΣΟΦΙΑ  (ΙΩΑΝΝΑ)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του