Ξαφνικά ΚΥΣΕΑ με θέμα τα F-16 ...

Ο Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος ανακοίνωσε την ατζέντα της συνεδρίασης του ΚΥΣΕΑ την ερχόμενη Τετάρτη 2 Ιανουαρίου.
 “Την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου, ώρα 18.00, θα συνέλθει το ΚΥΣΕΑ, για θέματα Υπουργείου Εθνικής Άμυνας,
με σημαντικότερο εξ αυτών την προμήθεια ανταλλακτικών κινητήρων για τα αεροσκάφη F16”.
Σύγκληση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ) για την ερχόμενη Τετάρτη 2 Ιανουαρίου και στις 18:00 αποφάσισε η κυβέρνηση στην πρώτη διϋπουργική συνεδρίαση του νέου έτους.
 “Την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου, ώρα 18.00, θα συνέλθει το ΚΥΣΕΑ, για θέματα Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με σημαντικότερο εξ αυτών την προμήθεια ανταλλακτικών κινητήρων για τα αεροσκάφη F16”.
Κυρίαρχο θέμα του ΚΥΣΕΑ αναμένεται να είναι η κάλυψη της τραγικής κατάστασης που έχει διαμορφωθεί σε ότι αφορά τα αποθέματα των ανταλλακτικών κυρίως των αεροσκαφών F-16 block 52+ και Adv.
Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση δείχνει αποφασισμένη να μην εγκαταλείψει το Στράτευμα καθώς η κατάσταση έχει κριθεί ως μη περαιτέρω σε ότι αφορά τα στρατηγικά αποθέματα των ανταλλακτικών τα οποία έχουν σχεδόν εξαντληθεί καθώς ουδεμία παραγγελία έχει γίνει τα τελευταία τουλάχιστον 2 χρόνια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του