Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ στην ΑΣΟΕΕ...με τον Σύριζα σε ρόλο Υπερασπιστή !

 Αλλοδαποί πετούσαν πέτρες στους Αστυνομικούς και τους προκαλούσαν ...Σε ρόλο υποστηρικτή-υπερασπιστή  η Βουλευτής του Σύριζα Μαρια Μπόλαρη !
Προφανώς η κυρία βουλευτής υποστηρίζει τους αλλοδαπούς λαθροεμπόρους εναντίον των Ελλήνων καταστημαρχών ...Να την χαιρόσαστε !
Αστυνομική επιχείρηση είναι σε εξέλιξη απο τις 3.30 το μεσημέρι στην ΑΣΟΕΕ με 16 προσαγωγές αλλοδαπών μικροπωλητών οι οποίοι στη θέα των αστυνομικών μπήκαν στο προαύλιο και άρχισαν να πετούν πέτρες εναντίον τους.
Ο εισαγγελέας, με τη συγκατάθεση του αντιπρύτανη, έδωσε εντολή στις αστυνομικές δυνάμεις να μπουν μέσα στο προαύλιο χώρο αλλά και στους χώρους του πανεπιστημίου, όπου αυτή την ώρα γίνονται έλεγχοι.
Σύμφωνα με την αστυνομία μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί μέσα στους χώρους του πανεπιστημίου 17 σάκοι με προϊόντα παρεμπορίου, 17 κράνη, 6 αντιασφυξιογόνες μάσκες, 40 κοντάρια ξύλινα και μεταλλικά, 50 κενές φιάλες από μπύρες καθώς και εξοπλισμός για την εκπομπή ραδιοφωνικού σταθμού.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Μπόλαρη καταγγέλλει πως οι μικροπωλητές ήταν το πρόσχημα για να μπουν οι αστυνομικοί στο χώρο του πανεπιστημίου και να κάνουν μία επιχείρηση όμοια με εκείνη που έγινε πριν απο λίγες μέρες στη Βίλα Αμαλίας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του