Ο Α. Σαμαράς «κυνηγάει» την 3η θέση σε περιφέρειες και δήμους


1453606-thumb-mediumΗ ΝΔ και ο αρχηγός της Α. Σαμαράς δεν κατόρθωσαν να διαχειριστούν με επιτυχία τις υποψηφιότητες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.Μετά τον δήμο της Αθήνας και την «ΑΝΤΑΡΣΙΑ» του Νικήτα Κακλαμάνη και την «ΑΝΤΑΡΣΙΑ» της Κεντρικής Μακεδονίας του Απόστολου Τζιτζικώστα ήρθε και η αναγκαστική λύση στην περιφέρεια Αττικής.
Μετά την άρνηση του δημάρχου Περιστερίου Α. Παχατουρίδη να θέσει υποψηφιότητα για την περιφέρεια Αττικής και τη γκρίνια γαλάζιων στελεχών για την πιθανή στήριξη της ΝΔ του νυν περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού, ο πρωθυπουργός αναγκάστηκε να βάλει υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής τον ευρωβουλευτή Γ. Κουμουτσάκο.
Πολλά γαλάζια στελέχη λένε ότι με τις αποφάσεις αυτές κινδυνεύουν οι δύο μεγάλες περιφέρειες και οι δύο μεγάλοι δήμοι Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η ΝΔ θα παλέψει για την τρίτη θέση.
Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του