ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ...


Συγκέντρωση έξω από το νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού «Αγ. Παύλος» διοργανώνει στις 18:30 η «Πρωτοβουλία για τα Δικαιώματα των Κρατουμένων», ...
σε συμπαράσταση των νοσηλευόμενων, καλώντας το υπουργείο Δικαιοσύνης να εξαγγείλει άμεσα μέτρα πραγματικής αποσυμφόρησης των σωφρονιστικών καταστημάτων.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως σήμερα στο νοσοκομείο κρατούνται 209 ασθενείς, εκ των οποίων οι 131 είναι οροθετικοί, όταν οι προβλεπόμενες κλίνες είναι 60.
«Ο συνωστισμός έχει μετατρέψει το, κατ' ευφημισμό, νοσοκομείο σε αποθήκη ανθρώπων, αφού μέχρι και τα κρεβάτια έχουν αντικατασταθεί με κουκέτες, ενώ υπάρχουν ασθενείς που κοιμούνται σε στρώματα στους διαδρόμους», συμπληρώνεται.

Η «Πρωτοβουλία για τα Δικαιώματα των Κρατουμένων» υποστηρίζει ότι από την τροπολογία του υπουργείου Δικαιοσύνης για αποφυλάκιση ασθενών που έχουν καταδικαστεί με ποινές έως 10 χρόνια «θα ευεργετηθούν 100 από τους 13.000 και πλέον κρατούμενους, αφού όσοι εμπίπτουν στις εξαιρέσεις είναι υπερδιπλάσιοι όσων δικαιούνται την υπό όρους απόλυση».
Πηγή : protothema.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του