Παρουσία Ανδρουλάκη η σύσκεψη ΠΑΣΟΚ στη Λιβαδειά

Παρουσία Ανδρουλάκη η σύσκεψη ΠΑΣΟΚ στη Λιβαδειά
Περίπου στις 6 το απόγευμα άρχισε η προγραμματισμένη για σήμερα στη Λιβαδειά συνεδρίαση του ΠΑΣΟΚ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές με τη συμμετοχή του κ. Ανδρουλάκη η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.
Στο κυρίως μενού ήταν οι εκλογές για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με τους κυρίους Τσώνη και Κεδίκογλου (του ΠΑΣΟΚ και όχι της ΝΔ να διευκρινησουμε λόγω συγκυβέρνησης μη γίνει παρεξήγηση) να έχουν τον πρώτο λόγο.
Ο Γ. Κατσιμπάρδης έκανε την έκπληξη προτείνοντας εκτός από τον κ. Τσώνη και τη Β. Τσόνογλου η οποία όμως στηρίζει τον πρώην βουλευτή της Φθιώτιδας.
Δυσαρεστημένα ωστόσο εμφανίζονται αρκετά στελέχη του κόμματος που δεν είχαν ενημερωθεί προκειμένου να συμμετάσχουν στην συζήτηση.

Τέλος θέμα υποψήφιου δημάρχου Λιβαδειάς σύμφωνα με πληροφορίες δεν τίθεται (και δεν απασχόλησε) δεδομένου ότι υπήρξαν νεότερες εξελίξεις και ο νεαρός που διεκδικούσε την στήριξη του κόμματος με αξίωσεις απέσυρε το ενδιαφέρον του οπότε για τον κ. Ζιώγα ανοίγεται πεδίον δόξης λαμπρό…

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του