«Πλέκουν» το πολιτικό γαϊτανάκι στη Λιβαδειά.

«Πλέκουν» το πολιτικό γαϊτανάκι στη Λιβαδειά.


Ο Γιώργος Ζιώγας αποστράφηκε την πρόταση Παπαθωμά για κοινό ψηφοδέλτιο και εκλογή του Δημάρχου απευθείας από τους πολίτες εκτιμώντας, (σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε συνέντευξή του) ότι το «βρώμικο» προεκλογικό παρασκήνιο, δεν θα επέτρεπε μία δημοκρατική επιλογή.
 Ο Άρης Ρούσσαρης δηλώνει ανοιχτός σε όλα, αλλά οι κινήσεις και οι διαπραγματεύσεις του αποδεικνύουν ότι τραβά το δικό του ξεχωριστό προεκλογικό δρόμο.
Και για τους δύο αυτό επιτάσσει ο σχεδιασμός.
Κυρίες και κύριοι,
το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ είναι εδώ…

Είναι στη Λιβαδειά και προσπαθεί καλά καμουφλαρισμένη… να ξεγελάσει όπως κάνει το κάνει και μάλιστα καλά από το 2009 μέχρι και σήμερα.
Στο λάκκο των λεόντων πέφτουν και οι δήθεν ανεξάρτητες κινήσεις πολιτών (κλειστού τύπου καθώς η διανόηση που τους διακατέχει αυτό ευαγγελίζεται) που τάχα έρχονται να απελευθερώσουν τους πολίτες από τα δεσμά των μικροκομματικών πρακτικών του παρελθόντος, χωρίς πρόταση εφικτή, με λόγια που ακούγονται όμορφα και ξεγελούν για να δώσουν στο τέλος την «εξουσία» στους ανθρώπους του παρελθόντος, που σήμερα όμως φιγουράρουν ακομμάτιστοι και ερωτευμένοι με την αυτοδιοίκηση, όταν λίγο πριν ή υπηρετούσαν πιστά αυτές τις πολιτικές ή ήταν εξαφανισμένοι και σφύριζαν αδιάφορα.
Όσο για την ανεξάρτητη κίνηση πολιτών που σύντομα θα προσπαθήσει να «παίξει» το ρόλο της σε αυτές τις εκλογές, αυτός που θα ηγηθεί ή υπέκυψε για να ηγηθεί ή παραπλανήθηκε για να ηγηθεί ή θεοποιήθηκε από αυτούς που ξέρουν καλά ελληνικά για να ηγηθεί ένα έχουμε να πούμε…
Οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας έλεγαν όταν ήμασταν μικροί…
«Παιδί μου μακριά από γιατρό, παπά και δάσκαλο»
Γέροι άνθρωποι θα μου πεις… αλλά μάλλον κάτι θα ήξεραν…
Θα σας αποκαλύψουμε σύντομα όλα όσα σχεδιάζουν για σας χωρίς εσάς

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του