Ξεδοντιάζουν μεγάλο κύκλωμα «μπράβων» [upd]


0284172001392410385Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί μεγάλη επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε τρεις νομούς. Οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε συλλήψεις και έρευνες σε Αττική Εύβοια και Κορινθία.
Με τη βοήθεια του «σούπερ κοριού» της Αντιτρομοκρατικής είχαν βάλει τους τελευταίους μήνες στο στόχαστρο μεγάλη εγκληματική οργάνωση «μπράβων» οι οποίοι είχαν αφαιμάξει οικονομικά επιχειρηματίες αποσπώντας τους μεγάλα χρηματικά ποσά.
Συμφωνία με αποκλειστικές πληροφορίες τουspirospero.gr μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 9 άτομα , κι έχουν κατασχεθεί όπλα, σφαίρες και διάφορα χρηματικά ποσά.
Ανάμεσα στους συλληφθέντες και πασίγνωστος Έλληνας αθλητής της πυγμαχίαο οποίος  φέρεται ως πρωτοπαλίκαρο της εγκληματικής οργάνωσης η οποία μεταξύ άλλων πέραν των εκβιασμών ασκούσε ωμή βια εκτελώντας κατά παραγγελία συμβόλαια.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του spirospero.gr τους πλησίαζαν επιχειρηματίες για λογαριασμό των οποίων εισέπρατταν χρήματα από επίσης επιχειρηματίες η πελάτες που τους χρωστούσαν χρησιμοποιώντας ιδιαίτερες βίαιες μεθόδους.

Είναι χαρακτηριστική όπως μας εξομολογείται αστυνομικος η περίπτωση ενός θύματος που του έσπασαν τα δάκτυλα του ενός χεριού προκειμένου να τους δώσει στο χρονικό διάστημα που εκείνοι είχαν ορίσει τα χρήματα που απαιτούσαν .
Μέχρι και αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη και σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του spirospero.gr, θα συνεχιστεί μέχρι αργά τη νύχτα , αφού, αναζητούν για να συλλάβουν τουλάχιστον 3 άτομα επιπλέον.
Αύριο το πρωί θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις από τη Ασφάλεια Αττικής

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του