Υπο στρατιωτική κατοχή αεροδρόμια στην Κριμαία


kpsodpoapsfΤο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Κριμαίας, της Συμφερόπολης, λειτουργεί σήμερα κανονικά, όπως διαβεβαίωσε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου που βρίσκεται στην περιοχή, παρά τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν νωρίτερα ότι στη διάρκεια της νύχτας κατελήφθη από περίπου 50 ένοπλους. Η πρόσβαση στο αεροδρόμιο επιτρέπεται και οι επιβάτες πραγματοποιούν χωρίς πρόβλημα τις απαραίτητες διαδικασίες για την επιβίβασή τους στις πτήσεις, είπε ο ίδιος δημοσιογράφος, αλλά τόνισε ότι περίπου 12 ένοπλοι βρίσκονται έξω από τον χώρο του αεροδρομίου στην περίμετρό του.
Απέκλεισαν επίσης το αεροδρόμιο Bel Bek της Σεβαστούπολης ρωσικά τεθωρακισμένα και Πεζοναύτες όπως αναφέρουν κάποια δημοσιεύματα του ρωσικού Τύπου, χωρίς όμως να έχει γίνει δυνατό να διασταυρωθούν. Τα μόνα στοιχεία που έχουν γίνει μέχρι γνωστά είναι πως η ρωσικές δυνάμεις μιλούν για αποκλεισμό περιμετρικά ουκρανικής στρατιωτικής βάσης η οποία βρίσκεται πλησίον του αεροδρομίου και είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια του. .

Η ρωσική δύναμη αποτελείται από 12 τεθωρακισμένα οχήματα και ικανό αριθμό Πεζοναυτών, όλοι προερχόμενοι από την ναυτική βάση στη Σεβαστούπολη.
Την είδηση έκανε γνωστή το ουκρανικό γενικό επιτελείο, το οποίο παράλληλα χαρακτη΄ρισε την κίνηση αυτή των ρωσικών δυνάμεων ως «ανεξήγητη». Όπως αναφέρεται οι ουκρανικές δυνάμεις στην βάση (εάν ευσταθεί το δεύτερο ενδεχόμενο) αναμένουν οδηγίες από το αρχηγείο των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων για το τι θα πράξουν.
«Έχουμε πληροφορίες ότι 10 φορτηγά οχήματα των ρωσικών δυνάμεων έχουν καταλάβει το χώρο περιμετρικά της ουκρανική στρατιωτικής βάσης η οποία ελέγχει το αεροδρόμιο του Bel Bek. Καμία περαιτέρω ενέργεια δεν έχει γίνει γνωστή», αναφέρει το nbnews.
Το Ukrainian Policy σημειώνει: "Το αεροδρόμιο της Σεβαστούπολης υπο στρατιωτική κατοχή"


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του