Απώλειες άνω του 6% για τις ιταλικές τράπεζες

italia

Ισχυρές πιέσεις  δέχονται αρκετές ιταλικές τράπεζες στο Χρηματιστήριο του Μιλάνου, καθώς οι φόβοι για Ελληνική χρεοκοπία, επισκιάζουν τις τραπεζικές μετοχές της περιφέρειας.Οι εντολές των πωλήσεων στις μετοχές των ιταλικών τραπεζών, είχαν συσσωρευτεί  πριν καλά καλά ανοίξουν οι συναλλαγές και το σύστημα εντολών είχε πρόβλημα να επεξεργαστεί το μεγάλο όγκο πωλήσεων. Η θεωρητική τιμή των ιταλικών τραπεζών υποδείκνυαν άνοιγμα με απώλειες της τάξης του 8-10%.
Μετά από καθυστέρηση μερικών λεπτών, οι τιμές των  UniCredit SpA και Intesa Sanpaolo αφού άνοιξαν, έγινε αναστολή της  διαπραγμάτευσης τους, καθώς κατέγραψαν απώλειες της τάξης του 6% σε σχέση με το κλείσιμο της Παρασκευής.Την Κυριακή, ο Ιταλός  Antonio Patuelli απέρριψε τους φόβους μετάδοσης της ελληνικής κρίσης στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα, καθώς η άμεση έκθεση στην Ελλάδα είναι λιγότερο από 1 δισ. ευρώ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του