ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΔΝΤ! ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέο σχέδιο συμφωνίας για την Ελλάδα; - Λύση έως τα μεσάνυχτα;

Λίγες ώρες πριν εκπνεύσει το ελληνικό πρόγραμμα, όλα δείχνουν πρωτοβουλία του πρωθυπουργού.
Αυτή τη στιγμή εκτυλίσσεται ένα σχέδιο το οποίο είναι οργανωμένο από πολλές πλευρές, έτσι ώστε να φτάσουμε στα μεσάνυχτα με λύση!Πολύ σημαντικό στοιχείο είναι ότι η συμφωνία αυτή δεν θα περιλαμβάνει το ΔΝΤ! Κατά τις ίδιες πληροφορίες μας, τώρα γίνεται σύσκεψη στο Μαξίμου μεταξύ του στενού επιτελείου του πρωθυπουργού και της διαπραγματευτικής ομάδας.Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της Κομισιόν, Γιουνκέρ, έστειλε νέα βελτιωμένη πρόταση στην οποία περιλαμβάνεται αναφορά και στη ρύθμιση του χρέους.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι πρωτοβουλίες έχουν αναληφθεί από χώρες όπως η Γαλλία και η Γερμανία αλλά και στο εσωτερικό της χώρας μας.Στο εσωτερικό η κινητικότητα είναι μεγάλη με κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να ζητούν ανοικτά να γίνει δεκτή η συμφωνία Γιουνκέρ ή έστω να εντατικοποιηθούν οι διαβουλεύσεις, έτσι ώστε να αμβλυνθούν οι όποιες διαφορές και από τις δυο πλευρές.Πληροφορίες μιλούν για έντονη κινητικότητα στο πρωθυπουργικό επιτελείο. Η ενημέρωση των συντακτών αναβλήθηκε και όλοι τελούν εν αναμονή της φημολογούμενης παρέμβασης του Αλέξη Τσίπρα.

Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί μέχρι και την τελευταία στιγμή, καθώς φαίνεται ότι οι γραμμές επικοινωνίας με τους δανειστές άνοιξαν μετά τη νέα πρόταση Γιουνκέρ, αργά το βράδυ της Δευτέρας, παρόλο που αυτή απορρίφθηκε.

Χρόνος, αν και περιορισμένος, υπάρχει για να συνεδριάσει το Eurogroup το απόγευμα και να υπάρξουν ανατροπές και εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Μέγαρο Μαξίμου βλέπει με μεγάλο προβληματισμό εικόνες από τις ουρές των συνταξιούχων στα ΑΤΜ και έξω από τις κλειστές τράπεζες, τα βενζινάδικα και αλλού. Μάλιστα, υπάρχει βαρύ κλίμα από το γεγονός ότι όσοι συνταξιούχοι δεν έχουν κάρτα, θα πάρουν μόλις 120 ευρώ για μία εβδομάδα. Οπότε, ο πρωθυπουργός σκέφτεται να πάρει την πρωτοβουλία για μια ακόμα προσπάθεια, μέχρι τα μεσάνυχτα.
 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του