ΠΙΘΑΝΟ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ...

Κινήματα της ιταλικής αριστεράς προσανατολίζονται προς τη διοργάνωση συμβολικού δημοψηφίσματος ...
στις 5 Ιουλίου σε πόλεις της Ιταλίας, για τη στήριξη της πρωτοβουλίας και των θέσεων της ελληνικής κυβέρνησης, όπως αναφέρει το ΑΠΕ ΜΠΕ.
Κύκλοι της ιταλικής κυβέρνησης εκτιμούν ότι η κατάσταση με την ελληνική κρίση «βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού».Υπενθυμίζουν ακόμα ότι η κυβέρνηση της γειτονικής χώρας είχε ταχθεί επανειλημμένα, τις περασμένες ημέρες, υπέρ μιας πολιτικής λύσης, η οποία θα έπρεπε να βρεθεί στο πλαίσιο των συνόδων κορυφής, στις Βρυξέλλες. Αντιθέτως, όπως αφήνουν να διαρρεύσει, η γερμανίδα Καγκελάριος 'Αγκελα Μέρκελ, επέμεινε, στην τελευταία σύνοδο, να παραπεμφθεί για επίλυση το  θέμα της Ελλάδας, στο Eurogroup. Στη Ρώμη, πάντως, εκτιμάται ότι υπάρχουν ακόμη κάποια μικρά περιθώρια για εξεύρεση λύσης πριν από τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος.

Πηγή: ΑΜΕ-ΜΠΕ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του