Ν.ΠΑΠΠΑΣ : ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ...

«Οι τράπεζες θα ανοίξουν την Τρίτη μετά το δημοψήφισμα, είμαστε βέβαιοι ότι ...
η κατάσταση θα έχει εξομαλυνθεί».
Τα παραπάνω ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Μega, ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς.
Ο υπουργός τόνισε ότι η επιβολή Capital controls ήταν η μοναδική επιλογή, προκειμένου να εγγυηθούν οι καταθέσεις των πολιτών.Την ίδια στιγμή σημείωσε ότι «ο λαός αντιμετωπίζει με υποδειγματική ψυχραιμία τη δυσκολία που κάποιοι επέλεξαν να προκαλέσουν», ενώ τόνισε ότι είναι «ολέθριο λάθος να συνδέεται το δημοψήφισμα με την παραμονή της χώρας στο ευρώ».
Ο υπουργός ξεκαθάρισε ότι  «δεν μπορούμε να δεχθούμε ότι προϋπόθεση για συζήτηση είναι η ακύρωση του δημοψηφίσματος».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του