Αποτάσσονται ή αποτάσσουν; οι 1.500 φακελωμένοι «Πράκτορες» του Προδότη της Μακεδονίας Πάνου Καμμένου.


Οι 1.500 φακελωμένοι «Πράκτορες» του Καμμένου ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΑΡΧΕΙΟ 45 σελίδων
View more on edocr
Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ΕΥΠ.Θυμάσαι τι έλεγες για εμένα Καμμένε;
Σήμερα οι ΤΟΥΡΚΟΙ σου δίνουν συγχαρητήρια για την εσχάτη προδοσία σε βάρος της χώρας μας, επειδή κάνατε τους Σκοπιανούς Μακεδόνες.

Για ξαναπές μας ρε μπινέ ποιος είναι άνθρωπος των Τούρκων;

Να θυμίσω στον αδίστακτο συκοφάντη, μπεκρούλιακα Πάνο Καμμένο με τις Coca μυτιές κατά την ΕΥΠ, ότι είναι ένας άτιμος, ένας πατριδοκάπηλος, ένας ψευδοπατριώτης, ένας χρήστης πλαστών εγγράφων, που ξεπλένει μαύρο χρήμα, που όταν δεν κλέβουν Οικογενειακώς οι Καμμένοι τον ΕΝΦΙΑ στην Συγγρού που στεγάζουν Offshore εταιρείες μαζί με τα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων γνωστών με το προδοτικό ακρωνύμιο ΑΝ.ΕΛ., πάει και βάζει την πεθερά να «δαγκώσει» τα ευρωπαϊκά κονδύλια για να κτίσουν πολυτελέστατες Βίλες «ελευθερίας» ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

Με συκοφάντησες άδικα, χωρίς στοιχεία, και ενώ γνώριζες ότι έλεγες ψέματα για έναν άνθρωπο που σε βοήθησε να αναρριχηθείς στην συγκυβέρνηση του προδοτικού μορφώματος ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ και Σια, δεν δίστασες, να με αποκαλέσεις άνθρωπο των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών της ΜΙΤ, εσύ και τα σκουλήκια σου από τις Σεϋχέλλες, για να καλύψεις τις πομπές σου, και θα τιμωρηθείς για αυτό, πρώτα όμως θα οδηγηθείς σε Λαϊκό Δικαστήριο για το έγκλημα της Εσχάτης Προδοσίας . Δεν είστε Έλληνες εσείς που κάνατε τους Σκοπιανούς Μακεδόνες.

Πάνο Καμμένε, και άλλη φορά εκεί που πας και ξενοκοιμάσαι και «μπουρδελιάζεις» να προσέχεις, με ποιόν κοιμάσαι… ας είναι και γρηγοράδα !!!

Εδώ το ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΑΡΧΕΙΟ 45 σελίδων του ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ με τους 1.500 Φακελωμένους Έλληνες ως «πράκτορες» που βρέθηκε ξεχασμένο σε γνωστό ξενοδοχείο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του