Έκτακτο! Τραυματίες Πέντε Έλληνες Στρατιώτες. Η Επίσημη Ανακοίνωση ΓΕΣ


Η ανακοίνωση του ΓΕΣ
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018, και περί ώρα 08:50, στο πλαίσιο άσκησης ΤΑΜΣ «ΝΙΚΗΤΗΣ – ΔΗΜΗΤΡΑ» του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ), ερπυστριοφόρο όχημα, της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου (ΕΛΔΥΚ), που κινούνταν προς το πεδίο βολής «ΞYΝΤΟΥΣ», ανετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 5 εκ των επιβαινόντων Οπλιτών Θητείας, οι οποίοι διακομίσθηκαν για εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Τα αίτια του περιστατικού, διερευνώνται αρμοδίως.


Tο Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018, και περί ώρα 08:50, στο πλαίσιο άσκησης ΤΑΜΣ «ΝΙΚΗΤΗΣ – ΔΗΜΗΤΡΑ» του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ), ερπυστριοφόρο όχημα, της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου (ΕΛΔΥΚ), που κινούνταν προς το πεδίο βολής «ΞYΝΤΟΥΣ», ανετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό πέντε εκ των επιβαινόντων Οπλιτών Θητείας, οι οποίοι διακομίσθηκαν προληπτικά για εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Και οι πέντε τραυματίσηκαν ελαφρά, σύμφωνα με το ΓΕΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του