ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΔΩΣΑΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΣ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ! ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΥΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ!



Δεν έχουν τέλος οι πολιτικές ζυμώσεις, αλλά και οι φήμες, στον απόηχο της επαίσχυντης συμφωνίας για το Μακεδονικό.
Συγκεκριμένα, θρυαλλίδα εξελίξεων αποδεικνύεται η διαγραφή του Δημήτρη Καμμένου από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Πάνου Καμμένου, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το «Μακελειό» ετοιμάζεται να ενταχθεί στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Ο εν λόγω πολιτικός, υπήρξε ιδρυτικό μέλος του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, με το οποίο εξελέγη βουλευτής στην περιφέρεια Β΄ Πειραιώς στις εκλογές του Ιανουαρίου και Σεπτεμβρίου του 2015. Στην κυβέρνηση Τσίπρα που σχηματίστηκε στις 23 Σεπτεμβρίου του 2015 τοποθετήθηκε Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, θέση στην οποία όμως παρέμεινε μόλις μία μέρα λόγω αντιδράσεων.

Στις 16 Ιουνίου 2018, ψήφισε θετικά στην πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με αφορμή το Μακεδονικό και την ίδια ημέρα διεγράφη από την ΚΟ των ΑΝΕΛ.
Το τελευταίο είναι και το εισιτήριο του, για την ένταξη στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Θέλουν κι’ άλλοι επιστροφή στο… μαντρί

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πολλά μέλη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, επιδιώκουν την επιστροφή τους στη Νέα Δημοκρατία. Ωστόσο, συναντούν εμπόδια. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι σε Λακωνία και Μεσσηνία γίνεται «πόλεμος» με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να θέτουν βέτο στην επιστροφή μελών των ΑΝΕΛ. Κι’ αυτό, διότι όταν στο παρελθόν αποχώρησαν από το… μαντρί για να ενταχθούν στο κόμμα Καμμένου, συνόδευσαν την αποχώρησή τους, αυτή με «χολή» κατά των στελεχών της Ν.Δ.
Αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα πάρουν το πολυπόθητο συγχωροχάρτι.

Φήμες τα περί επιστροφής Σαμαρά στην αρχηγία

Τις τελευταίες ώρες, έσκασε η φήμη που λέει ότι κάποιοι στη Νέα Δημοκρατία, θέλουν να «φάνε» τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Θεωρούν ότι αν κατέβει στις κάλπες με τον Αλέξη Τσίπρα, θα χάσει πανηγυρικά.
Τα σκάνδαλα, όπως αυτό της Novartis, στο οποίο ενεπλάκη το όνομά του, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο.
Ήδη, λένε οι κακές γλώσσες ένας παλιός πρωθυπουργός τρίβει τα χέρια του και ετοιμάζεται.. Επίσης το ίδιο κάνει και ένας πιο… νέος.
Ο λόγος για τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά αλλά και τον Μάκη Βορίδη.
Έγκυρες πληροφορίες μας μεταφέρουν πάντως ότι ο Αντώνης Σαμαράς, δεν έχει καμία τέτοια πρόθεση, όπως επίσης καμία πρόθεση για την αρχηγία, τουλάχιστον τώρα, δεν έχει ούτε ο Μάκης Βορίδης.

Χ.Δ.Ρ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του