Φλόγες στον μητροπολιτικό ναό της Λαμίας κινητοποίησαν την Π.Υ. (φώτο)






Η ώρα ήταν περίπου 9 και 20 το βράδυ της Πέμπτης όταν περαστικοί διαπίστωσαν καπνό και φλόγες στον μητροπολιτικό ναό της Λαμίας.Αμέσως ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και 2 οχήματα της Π.Υ. Λαμίας έσπευσαν στο σημείο.Ευτυχώς η φωτιά είχε ήδη σβήσει και οι πυροσβέστες δεν χρειάστηκε καν να επέμβουν.



Όπως διαπίστωσαν οι φλόγες ξεπήδησαν από τον αποθηκευτικό χώρο που υπάρχει το μανουάλι που βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο του ναού.

Κάποιος προφανώς έριξε εκεί κερί με φλόγα. Η νάιλον σακούλα και τα χαρτιά που είχε μέσα της πήραν αμέσως φωτιά, που όμως έσβησε πριν καν οι πυροσβέστες φτάσουν στην Μητρόπολη.



Οι άνδρες της Π.Υ. σιγουρεύτηκαν πως δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος και αποχώρησαν.

Στην πλατεία Ελευθερίας έφτασε και περιπολικό της αστυνομίας.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του