Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«Είμαι ο νικητής» – Βίντεο Eρχεται Η Απόλυτη Σύγκρουση «Θανάτου» Στην Τουρκία – Αμφισβητεί Τα Αποτελέσματα Η Αντιπολίτευση – Ερντογάν: «Είμαι Ο Νικητής» – Βίντεο

Σε τροχιά περιδίνησης και κρίσης μπαίνει από σήμερα η Τουρκία. Η ένταση θα οξυνθεί με αμείωτο ρυθμό, καθώς τα αποτελέσμα μυρίζουν… στήσιμο.Όλα πλέον μας οδηγούν στο συμπέρασμα ενός πιθανού εσωτερικού εμφυλίου πολέμου. Kαι αυτό γιατί πλέον ο Ερντογάν θα γίνει ακόμα περισσότερο απολυταρχικός. 

Θα φιμώσει αντιπάλους και θα ενδυναμώσει τους δικούς του ανθρώπους.  
Η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη σε όλα τα πεδία που αφορούν την εσωτερική και εξωτερική της ασφάλεια για μεταφορά των τουρκικών πολιτικών και γεωπολιτικών περιδινήσεων προς την πλευρά της.
Η κατάσταση στο εσωτερικό της Τουρκίας έχει φέρει αντιμέτωπους με την κυβέρνηση τους Κούρδους, τους Αλεβίτες, τους σκληρούς κεμαλιστές και τους γκιουλενιστές. 
Οι εξασκούμενες πιέσεις επ’ αυτών από την τουρκική κυβέρνηση, οι οποίες συνεχίζονται μπορεί να δημιουργήσουν ανάλογες εσωτερικές εκρήξεις. 
Tι δήλωσε ο Ερντογάν
Την πρώτη του δήλωση μετά τη νίκη του στις εκλογές της 24ης Ιουνίου έκανε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
«Ο τουρκικός λαός μου έδωσε την εντολή» με βάση τα ανεπίσημα ακόμη αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών, δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας σε υποστηρικτές του στην Κωνσταντινούπολη.
«Ο λαός συμμετείχε με μεγάλο ποστοστό σε αυτές τις εκλογές και με έκανε πολύ περήφανο. Έδωσε ένα μάθημα δημοκρατίας», ανέφερε ο πρόεδρος Ερντογάν.
«Τα ανεπίσημα αποτελέσματα των εκλογών είναι σαφή. Σύμφωνα μ’ αυτά, ο λαός μου εμπιστεύτηκε την ευθύνη του προέδρου της Δημοκρατίας», είπε. Διαβεβαίωσε επίσης ότι οι Τούρκοι ψηφοφόροι έδωσαν την κοινοβουλευτική πλειοψηφία στο Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης και τους συμμάχους του.
«Ελπίζω ότι κανείς δεν θα πλήξει τη δημοκρατία ρίχνοντας σκιές στις εκλογές και τα αποτελέσματα για να κρύψει την αποτυχία του. Είναι η ώρα να επικεντρωθούμε στο μέλλον της χώρας μας, αφήνοντας πίσω μας τις εντάσεις της προεκλογικής περιόδου», τόνισε.
«Οι χώρες που έβγαλαν εκλογικά αποτελέσματα με λιγότερο από 55% των ψήφων, τούς καλώ να διαβάσουν τα αποτελέσματα των δικών μας εκλογών. Θέλω να συγχαρώ για τη δημοκρατία αυτή των εκλογών της 24ης Ιουνίου. (…) Θέλω να ευχαριστήσω, όλους όσους δούλεψαν τις κάλεπες», πρόσθεσε.
Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο Τούρκος πρόεδρος επεσήμανε ότι σε κάθε περιοχή της Τουρκίας «θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας.
Στο παρελθόν, όποια και αν ήταν η αιτία, οι περιθωριοποιημένοι πολίτες μας τώρα θα είναι πολίτες πρώτης κατηγορίας και θα απολαμβάνουν τα δικαιώματα του κράτους. Κανέναν, από την πίστη του, τα ρούχα του ή τον τρόπο που ζει, από τον περιορισμό των ελευθεριών του, δεν θα δώσουμε άδεια (να περιθωριοποιηθεί). Από δω και πέρα θα προσπαθήσουμε να πλουτίσουμε τον λαό μας με δίκαιο τρόπο (…) Θα δώσουμε την απάντηση τους τρομοκράτες. 
Σήμερα βγάλαμε και ένα καινούργιο διοικητικό σύστημα με την αναθεώρηση του Συντάγματος. Η προσπάθειά μας θα είναι να φέρουμε εις πέρας τους στόχους μας μέχρι το 2023. Θα παρακολουθούμε όλα τα θέματα με λεπτομέρεια και ζήλο»
Τέλος, τόνισε ότι «με την εντολή που μας έδωσε ο λαός να διοικήσουμε τη χώρα θα συνεχίσουμε χωρίς ανάσα για την Τουρκία που τη σώσαμε από τους πραξικοπηματίες. Πιστεύουμε ότι αυτή η χώρα θα υπογράψει τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Εύχομαι να είναι θετικό για τη χώρα. Θέλω να ευχαριστήσω ξανά όσους κόπιασαν, θα συνεχίσουμε σε έναν φωτεινό δρόμο. Να μας βοηθήσει ο Θεός και για τη βοήθεια που μου δώσατε σας ευχαριστώ πολύ»  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του