Αθώος, το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα για τις απειλές στον ΣΚΑΪ



Αθώος κρίθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο το ηγετικό στελεχος του Ρουβικωνα , ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο εισαγγελικής έρευνας που με αφορμή ανάρτηση στα social media, με την οποια εξπλυονταν απειλές σε βαρος του τηλεοπτικού σταθμού Σκαι.Ο εισαγγελέας νωρίτερα είχε ζητήσει ενοχή του κατηγορούμενου για το αδικημα της διέγερσης σε διάπραξη αδικήματος, με τον κατηγορούμενο να κάνει λογο στην απολογία του για επιχείριση ιδεολογικης καταστολης.

Ο προεδρος του δικαστηριου ωστόσο αθώωσε τον κατηγορούμενο κρίνοντας ότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την εφαρμογή της νομοθετικής διάταξης, βάσει της οποίας ασκήθηκε η εναντίον του διωξη. Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης στα δικαστήρια ήταν συγκεντρωμένα περίπου εκατό άτομα δηλώνοντας τη συμπαράστασή τους στον κατηγορούμενο.



Πηγή: Αθώος, το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα για τις απειλές στον ΣΚΑΪ | iefimerida.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του