Εκτακτο: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Γιώργος Λαζαρίδης των ΑΝΕΛ



Με επιστολή του στην ΚΟ των ΑΝΕΛ και στο προεδρίο της Βουλής, ο Γιώργος Λαζαρίδης, βουλευτής του Πάνου Καμμένου, ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του.
Οι λόγοι της ανεξαρτητοποίησής του δεν έχουν διευκρινιστεί προς το παρόν, εικάζεται όμως, ότι έχει να κάνουν με το σκοπιανό. Ο κ. Λαζαρίδης πάντως, είχε καταψηφίσει την πρόταση μομφής της ΝΔ κατά της κυβέρνησης με αφορμή το σκοπιανό. Πλέον, η κυβερνητική πλειοψηφία μένει με 152 βουλευτές.Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής της Β' Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΛ Γιώργος Λαζαρίδης καταγγέλλοντας την απόφαση του προέδρου του κόμματος και υπουργού Εθνικής Αμυνας Π.Καμμένου να στηρίξει την απόφασή του Α.Τσίπρα να εκχωρήσει την Μακεδονία.



Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Σπούδασε στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Πανεπιστημίου του Παλέρμο. Μιλάει Ιταλικά και Αγγλικά. Διετέλεσε γενικός γραμματέας της Ε.ΔΗ.Ν. και της Ε.ΔΟ.Μ. Θεσσαλονίκης, νεολαίας και μαθητικής οργάνωσης αντίστοιχα.

Το 1980 στο Παλέρμο δημιούργησε την Ανεξάρτητη Δημοκρατική Φοιτητική κίνηση (ΑΔΦΚ) που αργότερα την ενέταξε στην ΔΑΠ ΝΔΦΚ.

Ενεργοποιήθηκε στην ΟΝΝΕΔ, ήταν συνεργάτης από το 1986 έως το 1992 του βουλευτή της ΝΔ Αθανάσιου Κανελλόπουλου ενώ επί σειρά ετών ήταν μέλος της ΕΚΟ Μηχανικών,












Πηγή:| iefimerida.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του