«ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ»! ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ-ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ VISA ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΈΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ!


visa
Χαμός από μηνύματα και τηλέφωνα εδώ και δυο ώρες στην αίθουσα σύνταξης του ΜΑΚΕLEIO.GR!
Από όλη την Ελλάδα μας καλούν!
Πολλά μηνύματα όλα με το ίδιο περιεχόμενο!
Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί που μένουν στο εξωτερικό παροτρύνουν τους Έλληνες να προβούν άμεσα σε αναλήψεις των χρημάτων τους!

Το makeleio λέει προσοχή και όχι στον πανικό!
Ζήσαμε όλοι μας στο πετσί μας τις ουρές των αναστεναγμών των ΑΤΜ πριν από 3 χρόνια!
Τι έχει γίνει
Το σύστημα πληρωμών με κάρτες της εταιρείας Visa εμφανίζει προβλήματα στη λειτουργία του, εμποδίζοντας την πραγματοποίηση κάποιων συναλλαγών στην Ευρώπη, μετέδωσε το Sky News.
«Είμαστε αυτή τη στιγμή αντιμέτωποι με μια διακοπή λειτουργίας που εμποδίζει την ολοκλήρωση κάποιων συναλλαγών με Visa στην Ευρώπη», ανακοίνωσε η εταιρεία με ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Twitter.
«Ερευνούμε την αιτία και εργαζόμαστε να λύσουμε το πρόβλημα το ταχύτερο δυνατό».
Σε επικοινωνία με το Γαλλικό Πρακτορείο η εταιρεία δεν ήταν σε θέση να αναφέρει τον αριθμό χρηστών καρτών που έχουν επηρεαστεί.
Όπως αναφέρουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης, καταναλωτές έλαβαν μηνύματα που τους έλεγαν ότι υπάρχει «διαταραχή των υπηρεσιών», γεγονός που σημαίνει ότι είναι αδύνατον να στείλουν ή να λάβουν χρήματα.
Η εταιρεία Visa ανακοίνωσε ότι το σύστημα πληρωμών της αντιμετωπίζει «διακοπή λειτουργίας» που εμποδίζει «κάποιες συναλλαγές» στην Ευρώπη.
Η Lloyds Bank εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας: «Είμαστε ενήμεροι ότι υπάρχει ένα ζήτημα που επηρεάζει πληρωμές με Visa, το οποίο ερευνάται. Οι συναλλαγές με ΑΤΜ και Mastercard δεν επηρεάζονται. Δουλεύουμε να λύσουμε το πρόβλημα όσο το δυνατόν πιο σύντομα».
skynews-visa-problems-cards_4325934
Κ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του