ΣΕΡΒΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: «ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ»


«Αλβανοί εγκληματίες προτίθενται να ξεκινήσουν ένοπλη σύγκρουση στην πρώην γιουγκοσλαβική δημοκρατία. Επιδιώκουν την ενίσχυση της αγοράς των ναρκωτικών και την υλοποίηση της ιδέας της Μεγάλης Αλβανίας. Η αλβανική μαφία προετοιμάζει πόλεμο στο κράτος των Σκοπίων, όπως πληροφορήθηκε η εφημερίδα Kurir από πηγές πληροφοριών», τονίζει σερβικό δημοσίευμα. 

Οι ειδικοί εξηγούν ότι η δολοφονίες των πέντε Σκοπιανών στα Σκόπια στις 12 Απριλίου 2012, αποτελεί μόνον το πρελούδιο για μια μεγαλύτερη ένοπλη σύγκρουση, η οποία θα μπορούσε να ξεσπάσει σύντομα. Υπενθυμίζεται ότι η ένταση μεταξύ των δύο εθνοτικών ομάδων, των Σλάβων και των Αλβανών έχει αυξηθεί και σε αυτό στοχεύουν οι γκάνγκστερ.

Πριν από λίγες ημέρες ο Αλβανικός Εθνικός Στρατός (ΑΕΣ) απείλησε με πόλεμο στην δυτική περιοχή του κράτους των Σκοπίων, στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο, στη Νότια Σερβία και στην Ελλάδα. Μάλιστα, ο πολιτικός ηγέτης του σχηματισμού αυτού, ο Gafur Adili, προειδοποίησε τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον ΟΗΕ, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, ότι θα κινητοποιηθούν πάλι οι δυνάμεις του και θα «αναγκαστούν να παρέμβουν» σε ορισμένες περιοχές.
Ο πρώην διευθυντής του Στρατιωτικού Οργανισμού για την Ασφάλεια, Momir Stojanovic, πριν από λίγες ημέρες δήλωσε στην εφημερίδα Kurir του Βελιγραδίου ότι ήταν σαφές ότι πίσω από τις απειλές του ΑΕΣ βρισκόταν η κυβέρνηση της Πρίστινα. Πρόσθεσε ότι είναι σαφές ότι υποστηρίζει και τα συμφέροντα της Μαφίας.
«Ολόκληρη η κοινωνία του Κοσσυφοπεδίου, βασίζεται στο σύστημα της μαφίας. Το μόνο πράγμα που υπάρχει είναι ο αγώνας των φατριών για το λαθρεμπόριο, την εμπορία ανθρώπων, ναρκωτικών. Οι κάτοχοι του λαθρεμπορίου είναι ο πρώην επικεφαλής του UCK, που τώρα διαφημίζονται μέσω δελτίων τύπου ως ΑΕΣ, καθώς και τα θεσμικά όργανα του Κοσσυφοπεδίου δεν αντιδρούν επειδή είναι βαθιά συμμέτοχοι», είπε ο Στογιάννοβιτς. (echedoros)
Τελευταίες πληροφορίες φέρουν τον υπουργό Εσωτερικών της Σερβίας, Ίβιτσα Ντάτσιτς, να δηλώνει, ότι έχει πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες «Αλβανοί εξτρεμιστές και παραστρατιωτικοί σχηματισμοί θα απειλήσουν με δράσεις και θα παρεμποδίσουν τις σερβικές εκλογές στις 6η Μαΐου στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του