ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ: «Καταδικάζουμε την επίθεση της Χρυσής Αυγής»


Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό που σημειώθηκε στην πλατεία της πόλης, καταδικάζει τις απαράδεκτες και προκλητικές ενέργειες των ακροδεξιών στοιχείων που προσπαθούν με τις πλάτες του παρακράτους να εκμεταλλευτούν τη δεινή θέση του Ελληνικού λαού που βιώνει πρωτοφανή φτώχια προκειμένου έτσι να..... εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα του κεφαλαίου, των εχόντων και σίγουρα εκείνων που έχουν προδώσει τον τόπο.
Πιστεύουμε οτι πολλοί από αυτούς που συμμετέχουν ενεργά είναι θύματα του παρακράτους όπως και πολλοί εν δυνάμει ψηφοφόροι τους οι οποίοι δεν μπορούν να διακρίνουν τον πραγματικό στόχο αυτών των ενεργειών που δεν είναι άλλος από την κοινωνική αναταραχή με μόνο σκοπό την εκμετάλλευση του Ελληνικού λαού.   
Για το Δ.Σ.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΑΘΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ                          


Ο  ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του