Εύβοια: Εγκαίνια αγροτικού ιατρείου που δώρισε ο Γ. Καρατζαφέρης

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης επισκέφτηκε σήμερα την περιοχή Στουππαίων του Δήμου Καρύστου Ευβοίας, προκειμένου να εγκαινιάσει το κτίριο του Αγροτικού Ιατρείου που δώρισε ο ίδιος. Τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Καρύστου κ. Νίκος Μανώλης, το Δημοτικό Συμβούλιο και οι κάτοικοι της περιοχής.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Πριν από 3 περίπου μήνες οι τοπικοί άρχοντες μου ζήτησαν να υπάρχει ένα Δημοτικό Ιατρείο για να καλύπτει τις ανάγκες της περιοχής. Τους είπα ότι θα το προσπαθήσω. Το προσπάθησα βέβαια, μήπως η Κυβέρνηση ευαισθητοποιηθεί και κάνει το έργο. Όταν όμως διαπίστωσα ότι δεν υπήρχε η ανάλογη διάθεση, τότε έδωσα παραγγελία προσωπική στον κ. Κολοβό να φτιάξει το Ιατρείο. Καθίσαμε και το σχεδιάσαμε για να δένει οικιστικά και σήμερα έχουμε την εξαιρετική χαρά να παραδίδουμε κ. Δήμαρχε αυτό το Ιατρείο. Γιατί δεν είναι δυνατόν να εξετάζεται ο κόσμος στα καφενεία, στα σχολεία κλπ. Θέλω να ελπίζω ότι η Πολιτεία θα φροντίσει να υπάρχει και γιατρός. Εάν δεν υπάρξει γιατρός από την Πολιτεία, θα βάλω τους γιατρούς του Κόμματος περιοδικά να έρχονται εδώ. Θέλω να σας ευχαριστήσω που μου δώσατε αυτήν την ευκαιρία μέσα στον "σκουπιδοφάγο" της προεκλογικής περιόδου, να κάνουμε και κάτι που θα πιάσει τόπο και θα μείνει σε αυτόν τον τόπο».

 Ο Δήμαρχος Καρύστου κ. Νίκος Μανώλης δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ για την ευγενική προσφορά, που για εμάς είναι πολύ σημαντική, σε ένα τέτοιο πανέμορφο χώρο να εξετάζονται όσοι κάτοικοι της περιοχής έρχονται να συναντήσουν έναν αγροτικό ιατρό. Τη δύσκολή εποχή ειδικά που ζούμε σήμερα, με όλη αυτήν την κρίση, είναι πολύ αντρίκιο, αυτή τη στιγμή να γίνονται από πολιτικούς τέτοιες δωρεές. Οφείλω να πω ότι είναι η μοναδική προσφορά που έχει γίνει από Έλληνα πολιτικό».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του