Μέχρι χθες ήταν στα σαλόνια, τώρα ζητιανεύουν ψήφους στα αλώνια


Μέχρι χθες ήταν στα σαλόνια, τώρα ζητιανεύουν ψήφους στα αλώνιαΟ ΚΑΠΟΤΕ υπερ-υφυπουργός της Κυβέρνησης Καραμανλή, ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΑΚΟΣ και ο εκλεκτός του "αρχιερέα της διαπλοκής", Σημίτη, ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΤΑΛΗΣ

ΑΡΘΡΟ του Διευθυντή του e-Volos.gr, Αντώνη Κουμιώτη


ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΤΑΛΗΣ & ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΑΚΟΣ ή Θανάσης Νάκος και Κώστας Καρτάλης, δεν έχει σημασία η σειρά για τους δύο μέχρι χθες 1ους του δικομματισμού στην Μαγνησία, πόσο μάλλον η μεταξύ τους διαφορά, ειδικά για τους πολίτες της Μαγνησίας.
Όλους εμάς δηλαδή, οι οποίοι, άσχετα εάν τους επιλέξαμε ή όχι στις τελευταίες εκλογές, σεβόμενοι την πλειοψηφία των συμπολιτών μας, εναποθέσαμε σε αυτούς τις ελπίδες μας για τις τύχες αυτού του τόπου.


ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ διαφορά κύριοι Καρτάλη και Νάκο, κύριοι Νάκο και Καρτάλη, διότι αδιαφορήσατε.

ΝΑΙ, ΕΣΕΙΣ κ. ΚΑΡΤΑΛΗ, ο οποίος, αφού επιβληθήκατε πολιτικά στην περιοχή και μάλιστα δίχως κανένα προηγούμενο, από τον "αρχιερέα της διαπλοκής", όπως τον χαρακτήρισε ο Κώστας Καραμανλής, Κωνσταντίνο Σημίτη, επιλέξατε, αντί να ασχοληθείτε με τα προβλήματα της Μαγνησίας, να ασκήσετε υψηλή πολιτική σε κεντρικό επίπεδο εξουσίας.

ΝΑΙ, ΕΣΕΙΣ κ. ΝΑΚΟ, ο οποίος, αντί να τιμήσετε την επί σειρά ετών ψήφο των συμπολιτών μας, κάνοντας κάτι..., κάτι, έστω για τα μάτια όλων ημών, επιλέξατε, την τελευταία τριετία, επαναπαυόμενος στις δάφνες της εξουσίας, που σας δόθηκε από τον Κώστα Καραμανλή, να απέχετε της όποιας προσπάθειας επίλυσης των σοβαρών προβλημάτων της Μαγνησίας.

κ. ΘΑΝΑΣΗ ΝΑΚΟ, από τον Ιανουάριο του 2011, με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, αναλάβατε τα καθήκοντα του υπεύθυνου Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη. Αλήθεια κύριε Νάκο, πού ήσασταν όταν οι ορδές των ΜΑΤ της κυβέρνησης Παπανδρέου, κατέφθαναν από κάθε άκρη της Ελλάδας, για να πνίξουν την αντίδραση των Βολιωτών στην διάλυση του Ολυμπιακού Βόλου; Γνωρίζετε αλήθεια κ. Νάκο να μας απαντήσετε που ακριβώς ήσασταν, όταν οι κάτοικοι των χωριών του Πηλίου οργάνωναν ομάδες περιφρούρησης των οικισμών τους, επειδή η αστυνόμευση δεν επαρκούσε ποτέ; Την ίδια ώρα κ. Νάκο, γνωρίζετε πολύ καλά, ότι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, έχαναν τον χρόνο τους, για να φυλούν το επί σειρά μηνών κλειστό πολιτικό γραφείο της συναδέλφου σας Ροδούλας Ζήση. Και την ίδια πάλι ώρα, κ. Νάκο, το αστυνομικό δελτίο έκανε λόγο για βιασμούς ανήλικων κοριτσιών και ληστείες μετά φόνων.

Θα μπορούσαμε επίσης να αναφερθούμε και στα πολυδιαφισμένα έργα σας κ. Νάκο, επί των ημερών σας στο υπουργείο Εσωτερικών και θα το κάνουμε σε κάποια από τις επόμενες αναρτήσεις μας.

κ. ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΤΑΛΗ, ξεπερνώντας, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ερωτήματα τύπου του κατά πόσο είσαστε άμοιρος των ευθυνών ή όχι, ως Γενικός τότε Γραμματέας των Ολυμπιακών Αγώνων, για πλείστα όσα ακούγονται και αφορούν ή συνδέονται με αυτούς καθ' αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που υπερ-χρέωσαν την χώρα, ας σταθούμε στην τελευταία τριετία. Και τί κάνατε κ. Καρτάλη την τελευταία τριετία; Όπως και ο κ. Νάκος, έτσι και εσείς, επαναπαυτήκατε σε δάφνες, ωστόσο μιας άλλης εξουσίας, αυτής που πήγαζε από την προεδρία της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας του Περιβάλλοντος.

ΑΛΗΘΕΙΑ κύριοι ΚΑΡΤΑΛΗ & ΝΑΚΟ, κύριοι Νάκο και Καρτάλη, μπορείτε να μας απαντήσετε στο απλό ερώτημα, τί ακριβώς κάνατε τρία ολόκληρα χρόνια, ως 1οι σε ψήφους Βουλευτές στην Μαγνησία, για την Μαγνησία;

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΤΕ μήπως τον περιφερειακό δρόμο, τον οποίο στοιχειώνουν, όπως αμφιβάλουμε ότι συμβαίνει με τα όνειρά σας (γιατί αλλιώς θα ενεργούσατε), οι αυξανόμενες χαμένες ζωές μικρών παιδιών στα θεμέλια της ανολοκλήρωσής του;

ΒΡΗΚΑΤΕ τρόπο μήπως να τρέξει το έργο της τρίτης προβλήτας, ελλείψει της οποίας εκατοντάδες κρουαζιερόπλοια παιρνούν ανοιχτά των Β. Σποράδων και χάνονται για την Μαγνησία;

ΑΛΗΘΕΙΑ, για τον ΟΣΕ τί ακριβώς κάνατε;

OYTE για το τρενάκι του Πηλίου δεν ενδιαφερθήκατε, όταν γνωρίζατε πολύ καλά ότι πριν λίγες μόλις εβδομάδες ο υπουργός Βορίδης χρηματοδοτούσε ανάλογα τουριστικά project.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της ανεργίας, κύριοι, δεν θα σας γράψω κάτι, τα είπε όλα ο ίδιος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος, όπως υποστήριξε, αυτός είναι και ο λόγος που πολιτεύεται στην Μαγνησία, επειδή ο Νομός μας έχει τον μεγαλύτερο δείκτη ανεργίας.

ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ κύριοι ΚΑΡΤΑΛΗ & ΝΑΚΟ, κύριοι Νάκο και Καρτάλη, ήσασταν και απολαμβάνατε τα σαλόνια της εξουσίας, τώρα, εδώ και λίγες ημέρες, ζητιανεύετε ψήφους στα ξεχασμένα από εσάς αλώνια, κλαψουρίζοντας και προβάλλοντας το όψιμο ενδιαφέρον σας για την Μαγνησία και τους Μαγνησιώτες, αυτούς δηλαδή που στις 6 του Μάη θα κληθούν να δώσουν απάντηση στο αίτημά σας για επανεκλογή.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΜΑΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ...!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του