Πρόσκληση για τους Νέους αγρότες από τον Δήμο Τανάγρας


Ο Δήμος Τανάγρας ενημερώνει τους αγρότες που κατοικούν στο καλλικρατικό Δήμο Τανάγρας ότι η Ένωση Νέων Αγροτών Νομού Βοιωτίας συγκεντρώνει υπογραφές από αγρότες ηλικίας 18 έως 40 ετών για την υλοποίηση του προγράμματος που προωθεί για δεύτερη συνεχή... χρονιά η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς : "Επιστημονική Υποστήριξη Νέων Αγροτών".
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποσκοπεί στο να φέρει τους νέους αγρότες σε επαφή με την Πανεπιστημιακή Κοινότητα, αποβλέποντας σε συνεργασίες που εισάγουν νέες ιδέες, μεθόδους και τεχνικές σε όλα τα στάδια της αγροτικής παραγωγής, με κεντρικούς στόχους την τεχνολογική και επιστημονική υποστήριξη των νέων αγροτών, την ενθάρρυνση της καινοτομίας και της εξωστρέφειας.
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 31 Μαΐου 2012 για το λόγο αυτό όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο πρόγραμμα ας εκδηλώσουν μέσα στις επόμενες 15 ημέρες ενδιαφέρον στο Δημαρχείο Σχηματαρίου (Παμμ. Ταξιαρχών 1 – Σχηματάρι).
Για περισσότερες πληροφορίες και για την καταγραφή μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα : 22620 – 51.103 & 22620 – 57.900 (κα Λέτη Μαρίνα & κος Χαβάκης Γεώργιο) και με τον Εκπρόσωπο της Ένωσης Νέων Αγροτών Ν. Βοιωτίας στο τηλέφωνο 6949982924 (κος Κόλλιας Βασίλειος).

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του