ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ: Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας


Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε κατά το διήμερο 25 & 26-04-2012 στους Νομούς της Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας, στο πλαίσιο του γενικού επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης..... Περιφερείας Στερεάς Ελλάδος για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας.
Συμμετείχαν:  Εκατόν οκτώ (108) αστυνομικοί και διατέθηκαν σαράντα έξι (46) οχήματα, από τις υπηρεσίες των Αστυνομικών Διευθύνσεων Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος.
Ελέγχθηκαν:  Οχτακόσια σαράντα έξι (846) άτομα, εκ των οποίων εξακόσιοι δέκα πέντε (615) ημεδαποί και διακόσιοι τριάντα ένας (231) αλλοδαποί, καθώς και πεντακόσια πενήντα εννέα (559)  οχήματα.
Προσήχθησαν:  Ενενήντα οκτώ (98) άτομα, εκ των οποίων τριάντα τέσσερις (34) ημεδαποί και εξήντα τέσσερις (64) αλλοδαποί.
Συνελήφθησαν: Δέκα επτά (17) άτομα συνολικά και ειδικότερα:
Τρεις (3) αλλοδαποί: Για παράνομη μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας.
Έντεκα (11) αλλοδαποί: Για παράνομη είσοδο και παραμονή στη Χώρα.
Ένας (1) αλλοδαπός: Για παραβίαση περιορισμών διαμονής.
Ένας (1) ημεδαπός:  Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ένας (1) ημεδαπός:  Για Καταδικαστική Απόφαση.
Κατασχέθηκαν: Ναρκωτικά (ακατέργαστη ινδική κάνναβη), καθώς και ένα όχημα μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών.
Βεβαιώθηκαν συνολικά:  Διακόσιες τριάντα (231) παραβάσεις, εκ των οποίων:
 Περί Κ.Ο.Κ.: 187
 Περί ναρκωτικών : 1
¨Περί Αλλοδαπών¨: 8
¨Περί Υγειονομικού Κανονισμού¨: 34
 Λοιπές παραβάσεις : 1

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του