Σε πολυεθνική συνάντηση στην Κέρκυρα ο ΑΚΟΛ


Στην Πολυεθνική Συνάντηση Multination Youth στην Κέρκυρα στις 31/3 ~ 1/4/2012 συμμετείχαν τα κράτη : ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ – ΚΥΠΡΟΣ - ΠΟΛΩΝΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ – ΙΣΡΑΗΛ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ – ΦΙΛΑΝΔΙΑ.....
Η Μαριανώτα Ελμαλή αγωνίστηκε στα δυο από τα τρία ομαδικά αγωνίσματα δηλαδή στις σκυταλοδρομίες, 4x200 μέτρα ελεύθερης κολύμβησης και 4x100 μέτρα ελεύθερης κολύμβησης όπου η ομάδα της Ελλάδας κατέκτησε την Τρίτη θέση και στα δυο με χρόνους 8.54.11 και 4.02.54 αντίστοιχα, σημειώνοντας μάλιστα και πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία Παγκορασίδων Α στο αγώνισμα 4x100 ελεύθερης κολύμβησης.
Για την ιστορία, στην ομάδα συμμετείχαν οι αθλήτριες: Μπάκα Βασιλική Σταυρούλα Ν.Ο.ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, Στεργιοπούλου Κωνσταντίνα Α.ΝΟ.ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΙΣ , Εγκόροβα Όλγα Ν.Ο.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, Ελμαλή Μαρία Παναγιώτα Α.Κ.Ο.ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ, Βασδέκη Μαρία Α.ΝΟ.ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΙΣ .
Στους ίδιους αγώνες συμμετείχε και ο συμπολίτης μας Καρατράντος Ηλίας του Α.ΝΟ.ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΙΣ στα αγωνίσματα τετρακόσια και χίλια πεντακόσια ελεύθερο με αξιόλογες επιδόσεις και ατομικά ρεκόρ .
Στους αγώνες τα κορίτσια της Ελλάδας κατέκτησαν την πρώτη θέση στην γενική βαθμολογία ενώ τους άνδρες την πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα της Πολωνίας.

Το Δ.Σ. του Α.Κ.Ο. Λιβαδειάς

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του