Μπάχαλο στον Δήμο της Θήβας


"Απαξίωση του θεσμού" καταγγέλλουν Βενιζέλος, Μπατσούλης
Την αναβολή της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Θηβαίων, που ήταν προγραμματισμένη για τις 22 Μαρτίου, την οποία και τελικά πέτυχαν, ζήτησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και Μέλη της Επιτροπής Κώστας Βενιζέλος και Δημήτρης Μπατσούλης.
Οι δυο Σύμβουλοι απέστειλαν σχετική επιστολή στον πρόεδρο της Επιτροπής Ηλία Πέτραινα στην οποία ανέφεραν σχετικά:
"Εμείς τα μέλη της Επιτροπής παραλαμβάνοντας την πρόσκληση η οποία μας δόθηκε την Τρίτη 19/03/13 και διαβάζοντας την προσεκτικά, διαπιστώσαμε ότι είχε εκδοθεί στις 15/03/13.
Αυτό είναι παράτυπο και παράνομο. Για το λόγο αυτό, ζητούμε την αναβολή της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής που είναι στις 22/03/13.
Παρακαλούμε να υπάρξει εκ νέου πρόσκληση με τις διαδικασίες που προβλέπονται από το νόμο".
Τελικά η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στις 26 Μαρτίου, αφού η πρώτη πρόσκληση έπρεπε να παραδοθεί στα Μέλη της Επιτροπής αυθημερόν με τους δυο συμβούλους να μιλούν για "απαξίωση του θεσμού".
Από thiva-press.blogspot.com 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του