Ελεύθερος ο Κολλάτος - Γιατί η δικογραφία δεν έφτασε στον εισαγγελέα


kolatisΟ Δημήτρης Κολλάτος προσήλθε στον εισαγγελέα όπως είχε ορισθει με την κατηγορία προσβολής εθνικού συμβόλου, αλλά η αστυνομία δεν είχε στείλει τη δικογραφία και του είπαν να φύγει και όταν έρθει η δικογραφία θα τον ειδοποιήσουν να επιστρέψειι.
Το βράδυ ο Δημήτρης Κολλάτος είναι προσκεκλημένος του Σπύρου Καρατζαφέρη στο Εκ-κεντρικό δελτίο του Αρτ.

Οι ελληνικές Αρχές προστατεύουν τον ναζισμό του Χίτλερ
Ο Δημήτρης Κολλάτος μόλις συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές.
Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε στο spirospero.gr:
"Είναι ντροπή διότι εγώ δεν έβαλα τη σημερινή Γερμανία, η μπότα ήταν με αγκυλωτό σταυρό του ναζισμού, δηλαδή παρέπεμπε στη ναζιστική Γερμανία που πάτησε την Ελλάδα. Πρέπει να πω τώρα ότι η Γερμανία είναι καλή; Αντε να είναι καλή.
Είμαι στο Α.Τ. κρτατούμενος , προφανώς γιατί είμαι Έλληνας."

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του