ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΚΑΝΑΝ ΦΤΕΡΑ ΣΕ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΛΑΙΚΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΟΥΚΕΤΟ



Τεράστια κεφάλαια φαίνεται ότι έκαναν φτερά από το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Κύπρου, την ώρα που οι τράπεζες στην χώρα μας ήταν κλειστές.
ekatommiria-euroΣύμφωνα με ρεπορτάζ του Ρόιτερς, όλα αυτά συνέβαιναν την ώρα που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έδινε μάχη για την διάσωση της οικονομίας του τόπου.
Σύμφωνα με το Ρόιτερς, οι καταθέτες, χρησιμοποίησαν τα παραρτήματα της Λαϊκής και της τράπεζας Κύπρου που παρέμεναν ανοικτά σε Βρετανία, Ρωσία και αλλού για να σηκώσουν τεράστια ποσά και να τα μεταφέρουν σε άγνωστους προορισμούς.
Φαίνεται ότι οι μεγαλοκαταθέτες είχαν χρησιμοποιήσει διάφορες μεθόδους για την απόσυρση των χρημάτων τους, την ώρα που οι Κύπριοι πολίτες στέκονταν στην ουρά για μερικά ευρώ από τις Αυτόματες Ταμειακές Μηχανές. Το αιτιολογικό που χρησιμοποιούσαν, ήταν λόγοι ανθρωπιστικοί, αγορά φαρμάκων ή ακόμη και καυσίμων αεροσκαφών.

Η Λαϊκή Τράπεζα και η Τράπεζα Κύπρου έχουν υποκαταστήματα στη Βρετανία, τα οποία παρέμειναν ανοικτά ολόκληρη την εβδομάδα και μάλιστα, δεν είχαν κανένα όριο για τις αναλήψεις.
Πηγή: REUTERS

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του