ΤΟ ΣΕΞΥ ΠΡΩΗΝ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΣΤΟ "ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ" ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ



xsami6-300x225Πρόκειται για μια από τις πιο σέξι Ελληνίδες η οποία υπήρξε playmate και με πολλές καυτές φωτογραφήσεις.
Το διαδίκτυο έχει γεμίσει από τέτοιες δικές της ολόγυμνες φωτογραφήσεις. 
ΔΕΙΤΕ 

Όμως η Χριστίνα Σάμη έχει αλλάξει εντελώς πορεία και όχι μόνον αυτό. Όπως φαίνεται θα αναλάβει καθήκοντα δασκάλας στο "κατηχητικό" της Χρυσής Αυγής. 

Η ίδια είπε για το θέμα: 

«Μου έχει γίνει πρόταση να διδάξω στην τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής στα Βόρεια Προάστια, όπου είμαι μέλος. Έχω πτυχίο φιλολογίας από το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και αγγλικών από την Ελληνοαμερικανική Ένωση» παραδέχεται η ίδια, ενώ χαρακτηρίζει απαραίτητη και την ένταξη του μαθήματος της ελληνικής ιστορίας, όπως έχει προαναγγείλει ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης: «Στις τοπικές οργανώσεις της Χρυσής Αυγής τα παιδιά θα μάθουν πράγματα που δεν διδάσκονται στο σχολείο. Tους μαθαίνουν παραποιημένη την ελληνική ιστορία».
Από το στόχαστρο της δεν γλίτωσε ούτε ο καθηγητής λυκείου, που φέρεται να κατέβασε από το θωρηκτό Αβέρωφ τους μαθητές του σχολείου του, όταν εκείνοι επιχείρησαν να φωτογραφηθούν με την ελληνική σημαία στο πλαίσιο εκδρομής. «Τι καθηγητές είναι αυτοί; Σκουπίδια να τους πω;».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του