Ο Διώτης διαθέτει χρυσές εφεδρείες για να γλιτώσει


diotis1Μέλη της προανακριτικής επιτροπής έλεγαν προ ολίγου στο spirospero.gr οτι αύριο στη κατα την παράσταση εξέταση Διώτη - Μπικα αναμένεται "ξεβράκωμ" των δύο μαρτύρων.
Υποψιάζονται ότι ο κ Διώτης με τις τμηματικές προσθέσεις στις καταθέσεις του στέλνει μηνύματα του τύπου "αν την πληρώσω εγώ θα σας πάρω μαζί μου"
σε αυτή τη τακτική αποδιδουν και τα όσα είπε για τον πρόερδο του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλο και τον ΓΑΠ και μάλιστα προσθέτουν ότι οι επίθεση του βουλευτη του ΠΑΣΟΚ στην προανακριτική επίτροπη κ Ρήγα δεν είναι άσχετη με την τακτική του πρώην εισαγγελέα .
Μας έλεγαν ακόμη οτι στις 15 Απριλίου θα ζητηθεί παράταση άλλων 2 μηνών, η λειτουργία της επιτροπής γιατί στις 12 Απριλίου το ΣΔΟΕ έχει δεσμευτεί να εχει συγκεκριμένη ημερομηνία που θα καταθέσει το πόρισμα για τους συγγενείς Παπακωνσταντίνου.
τα ίδια μέλη έλεγαν οτι ο κ Διώτης διαθέτει χρυσές ευκαιρίες τις οποιες προφανως θα εκθέσει στην επιτροπή εάν οι οικονομικοί εισαγγελείς του ασκήσουν ποινική δίωξη για τη λίστα Λαγκαρντ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του