Σαμαράς: Μην καταρρεύσουμε τώρα...


hgetes1Φωτιές άναψε στο Μαξίμου ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβελης μετά την κατηγορηματική του δήλωση ότι "δεν θα ψηφίσουμε το χαράτσι".
Ο κ. Κουβελης δηλώνει στην εφημερίδα realNews της Κυριακής ότι δεν θα "ψηφίσουμε το χαράτσι"
Επειδή θεωρεί ότι η συνέχισή του στα ακινητα αποτελεί νέο μέτρο και ως εκ τούτου πρέπει να περάσει απο τη βουλή.
Η κατηγορηματική δήλωση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ που θα δημοσιευθεί αύριο σήμανε συναγερμό στου Μαξίμου και κατά πκληροφορίες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε τηλεφωνικα με τον κ ΚΟυβέλη όσο και με τον κ Βενιζέλο.
Η ανησυχία του μεγάλωσε όταν διαπίστωσε ότι οι δύο αρχηγοί βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος
Λέγεται οτι ο πρωθυπουργός τους είπε οτι επιμένει η τρόικα αλλά Βενιζέλος και Κουβελης έμειναν στις θέσεις τους.

Αν επιμείνουν στη θέση τους οι κύριοι Κουβελης και Βενιζελος δεν αποκλείεται να εχουμε κατάρρευση της κυβέρνησης.
Στην αυριανή του συνέντευξη ο κ Κουβελης τονίζει ότι τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν από την κυβέρνηση πρέπει να ελαφρύνουν τους πολίτες και να συμβάλλουν στη μεγαλύτερη συγκέντρωση εσόδων
Η ΔΗΜΑΡ, μεταξύ των μέτρων επιμένει στην αντικατάσταση του ειδικού τέλους ακίνητων (χαράτσι) από ένα ενιαίο φόρο ακίνητων και μάλιστα μειωμένο .
Ακόμη ζητεί να μειωθεί η επιβάρυνση από τα δάνεια των υπερχρεωμένων νοικοκυριών να γινει διακανονισμός των ληξιπρόθεσμων οφειλών με αισθητά αυξημένο αριθμό δόσεων και να μειωθεί το ΦΠΑ στην εστίαση.
Μέχρι στιγμής η τρόικα δεν αποδέχονται αυτά που ζητάει η ΔΗΜΑΡ και αν δεν υποχωρήσει είτε η τρόικα είτε ο Κουβέλης δεν αποκλείεται να έχουμε πτώση της κυβέρνησης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του