ΤΟ ΣΔΟΕ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΑΛΒΑΝΟ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ



SDOEΣτα δίχτυα του ΣΔΟΕ έπεσε ένας 40χρονος Αλβανός επαγγελματίας, κάτοικος Χαλκίδας ο οποίος με μηδενικά εισοδήματα είχε στείλει μέσα σε ένα χρόνο πάνω από 50.000 ευρώ στην Αλβανία, με προορισμό τον αδερφό του.
Συγκεκριμένα οι συναλλαγές - καταθέσεις, γινόντουσαν μέσω της ALPHA BANK και το ΣΔΟΕ διαπίστωσε την οφθαλμοφανή φοροδιαφυγή όταν έγινε έλεγχος στις φορολογικές του δηλώσεις, όπου είναι ξεκάθαρο ότι τα χρήματα είναι "μαύρα".
Προθεσμία 2 ημερών έχει δοθεί στον 40χρονο Αλβανό για να παρουσιάσει ότι δικαιολογητικά στοιχεία έχει, ειδάλλως θα ισχύσει ο Νόμος με την ποινή του 45% που θα πάρει το κράτος από τα χρήματα που είναι στις καταθέσεις.

Πηγή: eviazoom

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του