Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ Ο Τσίπρας φοβάται πραξικόπημα με αιφνιδιαστική "ασθένεια" Παπούλια!


-Πρόεδρε, πως είστε; Είστε κοτσονάτος; Πως πάνε τα ιαματικά λουτρά;
Ο Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Κουρδιστού Πορτοκαλιού τρέμει πραξικοπηματική εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα βουλή και πάει στον Παπούλια αν ζητήσει το συντομότερο εκλογές για να μην του την κάνουν Βενιζέλος-Σαμαράς σε συννενόηση με τον Παπούλια.
Στην Κουμουνδούρου δεν έχουν ουδεμία εμπιστοσύνη στον Παπούλια μια και τον θεωρούν συνυπεύθυνο επειδή υπέγραψε όλα τα μνημόνια και ανά πάσα στιγμή ανησυχούν μην επικαλεστεί αιφνίδιο πρόβλημα υγείας για να πάμε σε εκλογή νέου προέδρου από τη  παρούσα Βουλή.
Επειδή ο Παπούλιας έχει και "συγγενική" σχέση με τη Γερμανία οι συριζαίοι είναι στην τσίτα μαζί του...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του