''NA ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ''...


Την άμεση παραίτηση του Φώτη Κουβέλη από την προεδρία της ΔΗΜΑΡ ζήτησε ο βουλευτής του κόμματοςΓρηγόρης Ψαριανός...
Σε δηλώσεις του το πρωί της Τρίτης στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα Fm», ο κ. Ψαριανός εξέφρασε την άποψή του ότι ο κ. Κουβέλης «όφειλε να είχε ήδη παραιτηθεί, θέτοντας την παραίτησή του στη διάθεση των οργάνων του κόμματος», μετά το «καταστροφικό» αποτέλεσμα για τη ΔΗΜΑΡ.

«Πήγαν το κόμμα στην ίδια κατηγορία με τους Κυνηγούς και κόμματα τύπου Πουλάω Οικόπεδα», ανέφερε χαρακτηριστικά, καταλογίζοντας ευθύνες στον κ. Κουβέλη και τον στενό πυρήνα της ομάδας που τον περιβάλλει.

Σύμφωνα με τον κ. Ψαριανό, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ έπρεπε να είχε πάρει πρωτοβουλίες για την κεντροαριστερά, «τότε που είχε 6 με 6,5%, ενώ τώρα που έχει πάει στο 1%, την πρωτοβουλία την έχει ο Βενιζέλος», ενώ κατήγγειλε ότι ο κ. Κουβέλης κάνει εσωτερικές διαπραγματεύσεις για να διασωθεί στην ηγεσία, ενόψει της συνεδρίασης των οργάνων την Παρασκευή, στην οποία ο κ. Ψαριανός μάλλον δεν θα λάβει μέρος.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του