Κινηματογραφική καταδίωξη από την Βοιωτία μέχρι το Ψυχικό

Κινηματογραφική καταδίωξη εκτυλίχθηκε αργά την νύχτα με τα περιπολικά να «κυνηγούν» έναν οδηγό ο οποίος αρνήθηκε να ακινητοποιήσει το όχημα του μετά από σήμα των αστυνομικών σε μπλόκο στην Βοιωτία.
Ο δράστης, αλλοδαπός σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, αρνήθηκε να σταματήσει για να υποβληθεί σε τυπικό έλεγχο από την αστυνομία και ανέβασε ταχύτητα προκειμένου να ξεφύγει από τους αστυνομικούς.
Οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν μέχρι την Αθήνα όπου στην περιοχή του Ψυχικού ο δράστης συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα χωρίς να προκληθεί τραυματισμός. Τα στοιχεία ταυτότητας που έδωσε ελέγχονται για την ακρίβεια τους από την αστυνομία ενώ έρευνα πραγματοποιείται και στην οικία του.
Τις έρευνες διενεργεί το τμήμα Ασφαλείας Αττικής.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του