Αιχμές Χαρακόπουλου για «θολές» επιλογές Σαμαρά


xarokopoulos xarokol
Μετά τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα για το γάλα και την παραίτησή του από την κυβέρνηση, ο Μάξιμος Χαρακόπουλος φαίνεται πως δεν χάνει ευκαιρία να ασκήσει έντονη κριτική για τις επιλογές της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας.
Ο βουλευτής Λάρισας υποστηρίζει πως δεν τίθεται θέμα πολιτικής σταθερότητας από τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, τονίζοντας παραλληλα πως ούτε τα ποσοστά των κυβερνητικών εταίρων είναι για πανηγυρισμούς.
Ο κ. Χαρακόπουλος χαρακτήρισε το εκλογικό αποτέλεσμα προειδοποιητικό καμπανάκι, ενώ άφησε αιχμές για ατυχείς και θολές επιλογές του κόμματος που είχαν ως αποτέλεσμα "τη διάχυση των ψήφων", κάτι που όπως σημειώνει πρέπει να προβληματίσει την ηγεσία.
Τέλος, ο κ. Χαρακόπουλος σημειώνει πως πρέπει να γίνει αποτίμηση των αποτελεσμάτων στα συλλογικά όργανα του κόμματος και δηλώνει βέβαιος πως ο πρωθυπουργός έχει λάβει το μήνυμα των εκλογών και "θα προβεί στις απαραίτητες πρωτοβουλίες".

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του