Άνοιξε τον δρόμο να σφαχτούν Ραχήλ – Κουντουρά ο Καμένος…



anel1Που το πάει ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ αναρωτιούνται πολλοί....
Μετά το τέλος της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Τέρενς Κουίκ, επισήμανε μεταξύ άλλων ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συνεχίζουν ακόμη πιο δυνατά.
«Θα ήθελα καταρχήν να συγχαρώ την συνάδελφο την Έλενα Κουντουρά η οποία ομόφωνα εξελέγη νέα γραμματέας της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:
«Επίσης θα ήθελα να σας πω ότι ο συνάδελφος ο Βασίλης ο Καπερνάρος παρουσιάζοντας τα εκλογικά αποτελέσματα που κατέγραψε στην Αθήνα, διάβασε μια σειρά από δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο».
Καμμένος: Όποιος με αμφισβητεί να μου το πει τώρα

«Όποιος με αμφισβητεί να μου το πει τώρα» φέρεται να είπε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας.
Άρωμα γυναίκας....
Την ίδια ωρα η 'Ελενα Κουντουρά ορίστηκε Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων.Η κ.Κουντουρά τοποθετήθηκε στη θέση που κατείχε ο Κώστας Γιοβανόπουλος πριν από την ανεξαρτητοποίησή του.Η Ραχήλ Μακρή μετά τις εξελίξεις αυτές βρίσκεται υπό της οδηγίες της κυρίας Κουντουρα, καθώς η γραμματέας θα μπορεί να καθαιρεί ανα πάσα στιγμή την κοινοβουλευτική εκπρόσωπο....

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του